Mainos

Talon läpi rysähtänyt auto ohitti nukkumassa olleen asukkaan vain senteillä

Poliisin mukaan Joensuussa autollaan talon ajanut läpi 18-vuotias mies oli ajanut tilanteessa huomattavaa ylinopeutta. Myös alkoholilla on ollut osuutta asiaan.

Kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan kaarteessa ja törmännyt tien vasemmalla puolella olleeseen taloon. Ajoneuvo oli kulkenut talon läpi ja osunut tämän jälkeen talon pihalla pysäköitynä olleeseen autoon. Siitä auto oli jatkanut vielä matkaa naapuritalon pihalle, jossa se syttyi palamaan. 

Ensimmäisenä paikalle saapunut poliisipartio suoritti auton alkusammutuksen.

Pelastuslaitos irrotti kuljettajan autosta, jonka jälkeen tämä toimitettiin sairaalahoitoon. Puhalluskoe paljasti kuljettajan olleen päihtynyt.

Auto oli mennyt lautarakenteisen talon siipiosan läpi, joka oli asuinkäytössä.  Tapahtuma-aikaan talossa oli ollut 64 vuotias nainen istumassa sohvalla sekä 67-vuotias mies nukkumassa sängyssä. 

– Auto oli kulkenut noin metrin päästä sohvalla olleesta naisesta ja vain muutamien kymmenien senttien päästä nukkuvasta miehestä. He selvisivät käytännössä säikähdyksellä tapahtumasta, ainoastaan nainen sai verinaarmun kaulaan ilmeisesti jostain törmäyksen voimasta irronneesta materiaalista, poliisi kertoo tiedotteessa.

Myös talossa olleet kaksi koiraa sekä kissa selvisivät loukkaantumatta.

Törmäyksen voimasta makuu- ja olohuone tuhoutuivat täysin. Talosta rikkoontui kaksi ulkoseinää sekä yksi sisäseinä. 

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.