Tallipomolta uhmakasta tekstiä Max Verstappenin ja George Russellin kohutilanteesta – "Max ei unohda tuota"

Videolla kuvaa Azerbaidzhanin sprinttikilpailusta.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ei usko Max Verstappenin unohtavan hetkeen kaksintaisteluaan George Russellin kanssa.

Russell ja Verstappen kävivät kiihkeää kilvanajoa F1-sprinttikilpailun avauskierroksella useamman mutkan ajan. Kaksintaistelun yhteydessä tähtikuskit osuivat toisiinsa ja Verstappenin auto vaurioitui.

Tallipomo Christian Hornerin mukaan Russell toimi reilusti kahden mutkan ajan, mutta ylitti rajan kolmosmutkassa.

– Minun näkemäni mukaan voin elää ykkösmutkan tapahtumien kanssa, kakkosmutka oli kovaa kilpa-ajoa kahden kuskin välillä. Minusta kolmosmutka meni hieman yli. Kakkosmutkassa George yritti jättää tilaa, mutta mutka oli todella tiukka ja siinä auton sivu vaurioitui, Horner perkaa Sky Sportsille.

– Seuraavassa mutkassa George työnsi hänet (Verstappenin) liian kauas seinään. Valitettavasti tuloksena oli hieman vaurioita, mikä maksoi hieman suorituskyvyllisesti, Horner jatkaa.

Verstappen kävi kisan jälkeen tulikivenkatkuisen keskustelun Russellin kanssa, eikä haukuiltakaan vältytty. Horner ei usko tähtikuljettajansa unohtavan yhteenottoa nopeasti.

– Hän oli ymmärrettävästi ärsyyntynyt ja sanoi mielipiteensä Georgelle. Max on kuin elefantti, hän ei unohda tuota hetkeen, Horner pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat