F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Tallipomo pitää Fernando Alonsoa piinassa: "Hän taitaa olla jo kyllästynyt minuun"

6:15
Fernando Alonso listasi F1-sarjasta lähtiessään uransa tähtihetkiä.

Fernando Alonson into F1-ajamista kohtaan näkyy espanjalaismestarin mukaan kaikille hänen läheisille työtovereilleen. Alonso kertoo kuitenkin jääneensä nyt ilman vastakaikua Renault’lla.

Ensi kaudella paluun formula ykkösiin tekevä Alonso valmistautuu parhaillaan tulevaan tehtäväänsä opiskelemalla Renault’n toimintatapoja ja tutustumalla työympäristöönsä. Ensi kaudella tiimi ajaa urheiluautobrändinsä Alpinen nimen alla.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 27.–29.11.
Pe: harjoitukset klo 12.55 ja 16.55.
La: harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kahden vuoden ajotauko on jättänyt Alonsolle paljon opiskeltavaa. Hänen toistuvat kysymyksensä alkavat kuitenkin käydä ilmeisesti tallipäällikkö Cyril Abiteboulille raskaaksi.

– Lähetin hänelle juuri kolme viestiä puoli tuntia sitten. Hän on lukenut ne, muttei ole vieläkään vastannut, Alonso vitsaili ranskalaisen Auto Hebdo -lehden haastattelussa.

– Olen varma, että hän on jo kyllästynyt minuun, koska ei vastaa viesteihini.

Alonson motivaatio ongelmien ratkomista kohtaan kyseenalaistettiin vahvasti, kun hän joutui kamppailemaan sekä Ferrarilla että myöhemmin McLarenilla paikoista kärkitaistelun takana. Asia ei kuitenkaan ollut espanjalaisen mukaan näin, vaan hänen asenteensa työntekoa kohtaan pysyi koko ajan hyvänä.

Nytkin hän kertoo ottaneensa heti yhteyttä tulevaan tallikaveriinsa Esteban Oconiin, kun uutiset hänen paluustaan tulivat julkisiksi.

– Ihmiset tuntuvat olevan aina todella yllättyneitä siitä, kun he kuulevat minusta tällaista, mutta olen aina ollut sellainen, Alonso vakuutti.

– McLarenilla kaikki olivat yllättyneitä, miten innostunut olin Hondasta (moottorivalmistajasta, jota hän monesti arvosteli). Heidän mukaansa oli onnellisempi kuin Ferrarilla, vaikka sielläkään minun innokkuuteni huomattiin.

– Olen aina ollut sellainen, vaikka monikaan ei tajua sitä ennen kuin he ovat tehneet töitä kanssani. Olen aina halunnut palata formula ykkösiin, Alonso totesi.

Lähde: Planet F1

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja