Tallink Silja kommentoi suomalaisnuorten kuolemia: "Hyvin harvinaista"

MTV vastassa Silja Europaa Helsingissä – laivalta löydettiin kahden suomalaisnuoren ruumiit 5:10

Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd sanoo, että laivalla kuolevat henkilöt ovat useammin iäkkäitä kuin nuoria. Silja Europalta sunnuntaiaamuna löydetyt ruumiit olivat 21- ja 25-vuotiaita suomalaisia.

25-vuotias nainen löydettiin aamukolmelta, ja 21-vuotiaan miehen ruumis aamuviideltä. Heidät löydettiin Viron poliisin mukaan eri hyteistä.

Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd kertoo, että kanssamatkustajat löysivät ruumiin molemmissa tapauksissa hyteistä. Nöjd kertoo, että kun kuolleita löydetään, paikalle lähetetään ensiapuhenkilökunta ja lääkäreitä.

Sen jälkeen asiasta ilmoitetaan viranomaisille, eli tässä tapauksessa Viron poliisille.

Nöjd ei osaa kertoa, milloin kuolleet tuodaan Suomeen.

– Uskon, että Viron ja Suomen viranomaiset tekevät tässä yhteistyötä.

Yleisin kuolinsyy sairauskohtaus

Nöjdin mukaan ihmisten menehtyminen Tallink Siljan laivoilla on hyvin harvinaista. Erityisen harvinaista on, että menehtyneet ovat nuoria ja että he menehtyivät samana yönä.

– Yleensä kyseessä on iäkkäämpiä henkilöitä, joita löydetään hyteistään menehtyneinä.

Marika Nöjd sanoo, että laivoilla yleisin kuolinsyy on sairauskohtaus.

– Iäkäs matkustaja voi tuntea itsensä kotona huonovointiseksi, päättää lähteä silti matkalle ja saada esimerkiksi sydänkohtauksen. Se on tyypillisin tapaus.

Katso Nöjdin koko haastattelu tästä:

Tallink Siljan viestintäjohtaja kommentoi laivakuolemia suorassa lähetyksessä: Harvinaista, että samana yönä on käynyt kaksi tapausta 3:40

Lue myös:

    Uusimmat