Tällaisia suudelmia mies rakastaa

Pitkässä parisuhteessa on tärkeää pitää kipinää yllä suutelemalla. Valloita mies näillä imuttelutekniikoilla!

Ime hänen huultaan, pusuttele ja käytä sitten kieltä! Yourtango.com listasi parhaat suudelmavinkit.

Kun suutelette, imaise hänen ylä- tai alahuultaan hellästi. Tavoitteena ei ole käydä kiinni piraijan lailla, vaan vain nykiä hellästi miehen huulta. 29-vuotias Jody kuvaa imaisusuudelmaa lupaukseksi muista eroottisista seikkailuista ja taidokkaista hellyydenosoituksista; Johnin mukaan myös naisesta irtoaa imuttamalla parhaita reaktioita.

Kun olette jo sängyssä, yllätä hänet suutelemalla intohimoisesti. Saat taatusti vastakaikua! 30-vuotias Scott hehkuttaa sensuellin suudelman taikaa, sillä siinä yhdistyvät samaan aikaan suudelman romanttinen ele ja sänkyyn pääsemisen tuhmuus.

Suukota häntä huulille yksinkertaisella, nopealla muiskulla kesken arkitoimien tai keskustelun. Andrew vannoo yllätyssuukon nimeen: kevyt huulien kosketus tuo muassaan naisen shampoon ja hajuveden tuoksun, joka tekee hetkestä vieläkin intiimimmän.

Ranskalainen suudelma on jo klassikko. Käytä siis kieltä! Nuolaise hänen suutaan tai huuliaan suudelman aikana, ja huomaat toivottuja reaktioita. 31-vuotiaan Tomin mukaan hyvä suudelma on yhtä intiimi kosketus kuin seksi, ja eräs elämän eroottisimmista, pienistä iloista.

Hyvässä suudelmassa on taikaa – varmasti juuri siksi muistamme ensisuudelmamme, niin kömpelöitä ja hapuilevia kuin ne ovatkin!

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat