Tällaiseen suosioon Käärijän ensimmäinen viisuharjoitus on noussut somessa – katso kuvat lavalta!

Katso videolta, kun Käärijän eeppinen bolero nostettiin Helsingin jäähallin kattoon - näin artisti kommentoi ainutlaatuista elettä ja tulevia viisuja 2:33
Katso videolta, kun Käärijän eeppinen bolero nostettiin Helsingin jäähallin kattoon - näin artisti kommentoi ainutlaatuista elettä ja tulevia viisuja

Käärijä pääsee harjoittelemaan useampaan kertaa Liverpoolin viisulavalla ennen tiistain semifinaalia.

Käärijä edustaa Suomea Liverpoolin Euroviisuissa tässä kuussa. Käärijä esiintyy ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 9. toukokuuta ja toinen semifinaali on torstaina 11. toukokuuta. Euroviisufinaali on lauantaina 13. toukokuuta.

Tällä viikolla viisuedustajilla on ollut harjoituksia, joista on julkaistu niin kuva- kuin videomateriaalia.

Käärijä on muuttanut esitystään viisulavalle ja show alkaa videoiden perusteella niin, että artisti ilmestyy isosta laatikosta yleisön eteen.

Viisulavalla nähdään myös UMK-lavalta tuttu juna tanssijoiden kanssa.

Euroviisujen virallisella TikTok-tilillä on julkaistu videopätkiä harjoituksista. Käärijän harjoituksista julkaistu video on noussut suureen suosioon sosiaalisessa mediassa ja sillä on tähän mennessä yli 624 000 katselukertaa. Ruotsin viisuedustajan Loreenin videolla, joka on julkaistu päivää aikaisemmin, on puolestaan yli 589 000 katselukertaa.

Eniten katselukertoja on Puolan edustajalla, peräti 1,7 miljoonaa.

Käärijän bolero jäädytettiin Helsingin jäähallin kattoon! 6:01
Voit katsoa Käärijän haastattelun kokonaisuudessaan tältä videolta. 

Lue myös:

    Uusimmat