Tällaiseen naiseen mies rakastuu

Alan ammattilainen kertoi, millaisella naisella ei ole mitään vaikeuksia päästä unelmien lemmenparin toiseksi osapuoleksi.

Kukapa tietäisi rakastumiseen tarvittavista ominaisuuksista enemmän kuin ammattimainen parinetsijä? "Matchmakingin" ammattilainen, aiheesta kirjankin kirjoittanut Samantha Daniels listasi naisen rakastettavimmat piirteet Huffingtonpost.comissa.

Näillä ominaisuuksilla hurmaat hänet

Ole erityinen. Mies rakastuu naiseen, joka eroaa muista hänen kohtaamistaan neidoista. Mies ei voi vastustaa jännittävää naista, joka tuo jokaiseen päivään jotakin uutta.

Mies rakastuu naiseen, jonka hän pelkää menettää.

Mies rakastuu naiseen, joka kunnioittaa myös itseään ja vaatii myös mieheltä kunnioitusta. Itsekunnioituksen puute näkyy kauas.

Jos et rakasta sinua, miksi muutkaan tekisivät niin? Mies rakastuu naiseen, joka rakastaa itseään.

Kun mies rakastaa naista, hän ei halua vain sänkyyn tämän kanssa. Mies hullaantuu naiseesta, joka odottaa oikeaa hetkeä sänkypuuhille.

Mies rakastuu naiseen, jonka seurassa hän voi ylpeästi olla perheensä ja ystäviensä kanssa. Alkoholille perso nainen tai draamakuningatar eivät välttämättä aiheuta miehessä salamarakkauden tuntemuksia.

Mies rakastuu naiseen, joka ei hankaloita hänen elämäänsä. Älä siis ole nainen, joka pelaa pelejä ihmissuhteillaan ja vaatii miestä olemaan koko ajan varpaillaan.

Mies haluaa kumppanin, joka auttaa häntä hoitamaan asioita, muistamaan pikkujuttuja; siis naisen, joka tekee hänen elämästään parempaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Huffingtonpost.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja