Mainos

Tälläinen on todellinen painajaisnaapuri: 10 vuoden piinaus johti vankilaan!

Varmaan lähes jokaisella meistä on joskus ollut hankaluuksia naapureiden kanssa. Harvoin naapuri kuitenkaan aiheuttaa niin suuria ongelmia, että joutuu niistä vankilaan.

Englantilainen The Sun-lehti kertoo, että Etelä-Walesissa asuva Michael Hayward on tuomittu 14 kuukaudeksi vankilaan vuosia kestäneestä naapureidensa kiusaamisesta.

Mies ehti häiritä naapureitaan kaiken kaikkiaan kymmenen vuoden ajan, ennen kuin hänet saatiin aisoihin. Painajaisnaapuri piinasi asuinaluettaan muun muassa soittelemalla naapureilleen pilasoittoja ja tilaamalla näiden asuntoihin sadoittain pikaruoka-annoksia sekä taksikyytejä, heittelemällä näiden katoille kiviä ja hakkaamalla talojen ulkoseiniä. Lisäksi mies häiritsi asuinaluetta heittämällä ruokaa ja roskia naapureidensa puutarhoihin ja tilaamalla naapureidensa pihoille vuosien kuluessa kaiken kaikkiaan kaksi tonnia hiiltä.

Kymmenen vuoden aikana häiriintynyt mies ehti soittaa naapureilleen yli 150 häirinnäksi tarkoitettua mykkää puhelua, joista huikeat 100 tapahtui vain yhden ainoan päivän aikana. Kauhunaapuri asensi myös kameroita ja peilejä takapihalleen, pystyäkseen vakoilemaan niiden avulla naapureidensa elämää.

Painajaisnaapuri Michael Hayward on kommentoinut tekojaan kertomalla, että halusi yksinkertaisesti vain aiheuttaa stressiä naapureilleen. Syytä Haywardin vihaan naapurustoaan kohtaan ei toistaiseksi tiedetä.

Lähde: The Sun

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.