Tällainen on Kimin Phuketin ökyhuvila

Kimi Räikkösen piilopirtti sijaitsee suomalaisten suosimassa Thaimaan Phuketissa.

– Olen todella ilahtunut mahdollisuudesta omistaa yksityinen merenrantakoti Phuketissa. Kun minulle ehdotettiin ideaa, olin heti vaikuttunut sen paikasta ja designista, Kimi kertoo.

Chalongin lahden perukoilla sijaitseva Serenity Terraces Resort -kompleksi on rentouttava paikka hektistä elämää viettävälle Räikköselle.

– Odotan innolla mahdollisuutta viettää harvoja lomiani poissa radalta tässä piilopaikassa, Räikkönen myös kommentoi.

Aivan täydellisenä rauha ei tule pysymään, sillä alueen viereen on rakenteilla muun muassa viiden tähden Four Seasons -hotelli.

Kimi maksoi 350-neliöisestä rantatalostaan huikeat 664 000 euroa, mikä on Thaimaan mittapuulla melkosien paljon.

Mies hakee paikasta rauhaa, eikä Serenity Terraces -talonyhtiö sijaitsekaan huikeimpien bilepaikkojen välittömässä läheisyydessä, vaan 17 kilometrin päässä keskustasta Karon Beachin lähellä, mutta niemen toisella puolella.

Resort on täynnä luksusta: talokompleksi tarjoaa asukeilleen niin oman ravintolan ja baarin, uima-altaat, kuntosalin kuin liki 30-metrisen luksusjahdin.

Ei ole vaikeaa arvailla, miksi Kimi on paikkaan niin ihastunut: välitön luonnon läheisyys ja upeat maisemat ovat osa viehätystä, mutta myös se, että itse asiassa talot ja sisustus muistuttavat paljon Kimin ja Jenni-vaimon Helsingin Kaskisaaren asuntoa.

Myös avara olohuone sekä parvi ovat hyvin samantyyppisiä.

Muun muassa Dubaista ja Suomessa Porkkalan niemellä myös asunnot omistava Kimi haluaa lomillaan luksusta, mutta myös tavallista elämää. Suomessa hän viihtyy hyvin paikallisissa baareissa, kavereidensa metsämökeillä ja onpa mies bongattu lomailemasta myös Kanariansaarilta ja Leviltä!

Teksti: Heli Kettunen
Kuvat: Getty Images ja Serenity Terraces

Lue myös:

    Uusimmat