Mainos

Tällainen on kansanedustaja Lyly Rajalan minipieni kaupunkikoti

Kokoomuksen oululainen kansanedustaja Lyly Rajalan asuntona Helsingin Kampissa, aivan eduskuntatalon kupeessa, toimii 15-neliöinen yksiö.

Kampissa sijaitseva pienehkö yksiö on toiminut kansanedustaja Lyly Rajalan Helsingin-kotina jo 2000-luvun alkuvuosista lähtien.

– Aluksi asuin muutaman kuukauden hotellissa, mutta löydettyäni tämän asuntoa ei ole tarvinnut vaihtaa, kansanedustaja kehuu vuokrayksiötään.

Vaikka asunto pieni onkin, on Lyly saanut mahdutettua city-yksiöönsä kaiken tarpeellisen, eikä asuntoa ensisilmäykseltä aivan niin pieneksi luulekaan.

– Remontoin tämän omin käsin lattiasta kattoon. Vuokra-antajani istui remontin jälkeen kaksi tuntia sohvalla ihmetellen asunnon muodonmuutosta. Asunnossa on halpa vuokra ja työpaikalleni eduskuntatalolle kävelen noin viidessä minuutissa.

Lyly asuu vakituisesti Oulussa, aivan kaupungin keskustassa sijaitsevassa asunnossa. Yksi asunnon erikoisuuksista on tuhansien avaamattomien viinapullojen kokoelma, joka kansanedustajan mukaan on yksi Suomen suurimmista ja vakuutettukin suurella euromäärällä.

Katso minkälaisia asuntoja on myynnissä ja vuokrattavaksi tarjolla Oulussa ja Helsingissä Jokakoti.fi-asuntopalvelussa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.