Tällainen nainen viehättää Janne Tulkkia

Parhaillaan avioeroa läpikäyvä komea iskelmälaulaja Janne Tulkki kertoi MTV3.fin Viihdeuutisille, millainen nainen vie hänen sydämensä.

Kaksi kertaa eroprosessia läpikäyneellä Janne Tulkilla ei ole ollut ainakaan liikaa onnea rakkaudessa elämänsä aikana, mutta mies ei lannistu.

– Ei kai rakkauteen voi pettyä. Jos jokin tökkii suhteessa, niin ei sitä syytä kaukaa tarvitse hakea. Parempi vain pitää hyvä usko kaikkeen, Janne toteaa.

Janne ei koe vielä olevansa valmis katselemaan toista sukupuolta sillä silmällä. Mies suostuu kuitenkin valottamaan, millainen nainen olisi hänen mieleensä.

– Tykkään sanavalmiista ja hauskoista tyypeistä. Sellaisista, jotka pystyvät olemaan positiivisia ja omalla olemuksellaan piristämään arkista olemista. Silmät ovat sellainen, mihin kiinnitän huomiota, niihin voi hukkua, Tulkki kuvailee.

Janne Tulkki jätti vaimonsa Kirsi Tulkin kanssa avioerohakemuksen Riihimäen käräjäoikeuteen huhtikuussa. Ennen eropaperien jättämistä he olivat olleet asumuserossa yli vuoden ajan. Jannella ja Kirsillä on kolmivuotias tytär. Janne on ollut aiemmin kertaalleen naimisissa ja hänellä on myös 11-vuotias poika.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat