Taksinkuljettajien riita kärjistyi pahoinpitelyksi Tampereella – rähinöinti jatkui ja poliisi sulki rautatieaseman tolpan

Taksinkuljettajien välinen väkivaltatilanne johti lopulta taksitolpan sulkemiseen Tampereen rautatieasemalla. Poliisi tutkii pahoinpitelyä tapaukseen liittyen.

Sisä-Suomen poliisi tiedottaa, että Tampereen rautatieaseman taksitolpalla oli lauantai-iltana järjestyshäiriöitä. Paikalta tuli poliiseille useita ilmoituksia.

Poliisin tullessa paikalle ilmeni, että taksinkuljettajilla oli tullut kiistaa jonotuskäytännöstä tolpalla.

– Riita oli johtanut kuljettajien väliseen tappeluun, jota tutkitaan epäiltynä pahoinpitelynä. Taksin asiakkaita tai sivullisia ei ole asiassa osallisena. 

Koska järjestyshäiriöt ja liikennehaitta jatkuivat yhä eivätkä lievemmät keinot tehonneet, poliisi joutui sulkemaan taksitolpan kello 21.30.

 – Epäillyn pahoinpitelyn jälkeen rautatieaseman edustalla oli edelleen kuljettajien välisiä järjestyshäiriöitä ja liikennehaittaa, kun paikalle kerääntyneet ajoneuvot muun muassa tukkivat pelastustiet. Poliisi antoi ohjeita ja käskyjä tilanteen rauhoittamiseksi ja liikennetilanteen normalisoimiseksi, poliisi kertoo yrityksistä rauhoittaa tilanne taksitolpalla.

Taksiliikenne palautui normaaliksi sunnuntaina aamulla.

Lue myös:

    Uusimmat