Take That -tähti pelkää naisfania

Take That -laulaja Howard Donald suunnittelee jättikokoisen turvamiehen palkkaamista, koska tähti pelkää kuollakseen hullua naisfaniaan, väittää brittilehti Daily Star.

Brittiläisen poikabändin riveistä tuttu Howard Donald on tottunut saamaan naisilta runsaasti huomiota, mutta yhden yli-innokkaan fanin uhkauskirjeet ovat saaneet laulajan tolaltaan. Daily Star -lehden jututtaman sisäpiiriläisen mukaan Donald on saanut useiden kuukausien ajan pelottavia kirjeitä Kendra-nimiseltä naiselta, joka seuraa tähteä kaikkialle.

- Viimeaikoina hänestä on tullut todella paha ja jotkut jutut hänen kirjeissään ovat silkkaa pahuutta. Paitsi, että hän uhkaa tappavansa, jos hän ei saa tahtoaan periksi, hän kirjoittaa kaikenlaisista pervoista jutuista joita hän haluaisi tehdä Howardille, lehdelle kerrottiin.

Daily Star -lehden lähteen mukaan naisella on pakkomielle Take That -tähdestä. Yhtyeen muut jäsenet ovat suositelleet Donaldille uuden turvamiehen palkkaamista. Yksi varteenotettava vaihtoehto on Beyoncén ex-henkivartija, joka tunnetaan lempinimellä Shorty. Kun 181 kiloa painava lihajärkäle työskenteli megatähdelle, Beyoncé totesi miehen olevan jopa häntäkin kuuluisampi.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja