"Taitaa Pasi Mustosella olla kova hyökkäys" – Teemu Selänne piikitteli Naisleijonien päävalmentajaa, ihmetteli perhetuttunsa kohtelua

Naisleijonat kohtasi viime viikolla Helsingissä ja Turussa pelatussa kolmen maaottelun sarjassa Kanadan. Suomi hävisi kaikki ottelut, ja Teemu Selänne otti kantaa Suomen tehottomuuteen.

Kanada vei ottelut nimiinsä 4–2, 8–0 ja 5–1. Kolme tehtyä maalia kolmessa ottelussa tarkoitti Naisleijonien osalta karkeasti sitä, että vain yksi laukaus 20:stä meni sisään. Kanada onnistui lähes kolme kertaa tehokkaammin.

Selänne irvaili otteluiden jälkeen Naisleijonien päävalmentajalle Pasi Mustoselle, joka on ollut viime viikkoina otsikoissa maalivahti Noora Rätyyn kohdistuneiden lausuntojen vuoksi. 

– Harvinaista herkkua Naisleijonille Kanadan-vierailu. Kolme tehtyä maalia kolmeen peliin. Taitaa Pasi Mustosella olla kova hyökkäys, kun nuori, terve ja nälkäinen SM-liigan ykköspyssy Matilda Nilsson ei mahdu jengiin, Selänne tviittasi.

KalPasta HIFK:hon täksi kaudeksi siirtynyt Nilsson, 24, johtaa naisten SM-liigan maali- ja pistepörssiä tehtyään 14 otteluun tehot 24+10. Hän voitti maalipörssin kaudella 2018–2019.

Nilsson on pelannut Naisleijonissa 45 ottelua ja tehnyt niissä seitsemän maalia. Selänne on Nilssonien perhetuttu, ja hän oli aikanaan mukana rakennuttamassa Kirkkonummella sijaitsevaa Varuboden-areenaa, jonka toimintaa Nilssonin vanhemmat pyörittävät.

Lue myös:

    Uusimmat