Mainos

Tähtivieraana Miia Nuutila

Maajussien puhemies, näyttelijä Miia Nuutila elää ruuhkavuosiaan niin töissä kuin kotonakin. Rohkeana riskinottajana hän syöksyy roolista ja haasteesta toiseen, kuten nyt Helmen horoskooppihaastatteluun. Kiireinen nainen nauttii uusista kokemuksista, mutta janoaa elämäänsä tasapainoa.

Sanavalmiina ja iloisena tunnettu näyttelijä Miia Nuutila istuu neuvotteluhuoneen tuolilla hämmentyneen näköisenä. Hän ei pulppua sanoja eikä hersyä naurua, vaan tutkiskelee hiljaisena pöydälle leviteltyjä papereita.

- Jokainen asia, jonka kuulin, piti paikkansa, hän hämmästelee ja alkaa kasata tavaroitaan lähteäkseen jatkamaan matkaansa. Vasta ulko-ovella hän huomaa unohtaneensa takkinsa.

Nuutilan hämmennys johtuu juuri päättyneestä astrologisesta istunnosta, jossa Helmen astrologi Merja Hirvisaari analysoi Nuutilalle tämän henkilökohtaista tähtikarttaa. Naiset nyökyttelevät istunnon jälkeen yhteisymmärryksessä, astrologiaan uskovina he löysivät oitis saman taajuuden.

- Olen kiinnostunut horoskoopeista, etenkin siitä puolesta, mitä ne paljastavat persoonallisuudesta. Tykkään myös arvailla ihmisten horoskooppimerkkejä ja sanoa että arvasin! Iltapäivälehtien horoskooppeihin en tosin usko, mutta ovathan ne hauskoja, Nuutila naurahtaa.

Arjen aikapula

Haastattelupäiväksi on onneksi valikoitunut rauhallinen tiistai, sillä Nuutilan syksy on muuten ollut melkoista kilpajuoksua. Nuutila yrittää jakaa rajallisen aikansa niin, että kykenee tekemään sekä näyttelijän että juontajan töitä.

- Olen innoissani siitä, että saan juontaa Maajusseja. Minä niin pidän tästä hommasta ja haluaisin löytää kaikille rakkauden, vaikka eihän minulla tietenkään ole sananvaltaa asiassa. Aivan yhtä lailla haluan kuitenkin näytellä, ja sillä saralla onkin tekeillä yhtä ja toista, mm. uutta rikossarjaa filmaava Nuutila vihjailee.

Vaativan uran ja perheen yhdistäminen askarruttaa monia naisia, niin myös Nuutilaa. Hän sanoo hakevansa balanssia työn ja kodin suhteisiin - näin jo osin siksi, että se kuuluu Vaa'an piirteisiin.

- Huomaan olevani Vaaka siinä suhteessa, että kaipaan tasapainoa elämän eri osa-alueille. Aina en tosiaankaan siinä onnistu, mutta toisaalta tiedän, että useimmiten asiat lutviutuvat jollakin tavalla. Arki on usein epätoivoista palapelin kokoamista, varsinkin kun työ on luonteeltaan sirpalemaista, mutta eikös arki ole samanlaista muissakin lapsiperheissä, Nuutila pohtii.

Kiltti rämäpää

Lokakuun 12. päivä Forssassa syntynyt Nuutila täyttää pian 36 vuotta. Astrologi Merja Hirvisaaren tulkitsema tähtikartta paljastaa Nuutilan yllättäen pinnalta suloiseksi rämäpääksi.

- Miian nouseva merkki on Leijona ja se tuo hänelle lisää itsevarmuutta varsinkin näin 30 ikävuoden jälkeen. Kartasta näkyy myös kuun sijainti vahvasti Jousimiehessä, ja sieltä kumpuaa luonteeseen impulsiivista rohkeutta ja kanttia heittäytyä tilanteisiin. Riskinottokyky vaikuttaakin hänen vahvalta ominaisuudeltaan, joka avaa ovet menestykselle, Merja Hirvisaari luonnehtii.

Astrologi pitää Miia Nuutilan tähtikarttaa kauniina kokonaisuutena ja monien mahdollisuuksien ilmentymänä. Löytyypä kartasta jotain hellyttävääkin.

- Miian kartassa on jotain puhdasta ja viatonta, tulee ihan valkosiipinen enkeli mieleen. Vaikuttaisi siltä, että hänen rämäpäisyydelleen on vastavoima, joka pystyttää sulkuja silloin, kun Miia on toimimassa arvojensa vastaisesti.

Nuutila nyökyttelee Hirvisaaren tulkinnalle ja nauraa räväkästi enkelivertaukselle ja kiltin pikkutytön mielikuvalle. Hän kuitenkin myöntää sisäisen poliisin ajoittaisen olemassaolon.

- Olen joskus miettinyt millainen pöhkö olen tämän kaksijakoisuuteni kanssa. Joskus olen räväkkä ja rohkea teoissani ja sanoissani, usein taas kiltti ja myöntyväinen. Onpa huojentavaa tietää, että tämä kaikki näkyy tähtikartassa!

Vaikea Vaaka

Rakkauden lähettilääksi ja Suomen omaksi Amoriksi tituleerattu Miia Nuutila on itse naimisissa ja kahden lapsen äiti. Tähtikartan mukaan Nuutila on myös armoitettu romantikko.

- Miia on näiden tietojen valossa suorastaan loistava valinta Maajussien juontajaksi. Kartasta näkyy, että hänellä on sisimmässään vahva ymmärrys rakkauden täydellisyydestä. Kannustaisinkin Miiaa ja muita Vaakoja uskomaan rakkauteen heille tyypillisellä kiihkeydellä, vaikka muut sanoisivat mitä. Tuollainen vakaumus on lahja eikä siitä kannata päästää irti, Merja Hirvisaari painottaa.

Täydellisen rakkauden tavoittelu voi kuitenkin tehdä Vaa'asta haastavan kumppanin parisuhteeseen. Mitä nuoremmasta Vaa'asta on kyse, sitä levottomampi hän usein etsinnässään on.

- Sääliksi kyllä käy nuorten Vaakojen kumppaneita, sillä täydellistä rakkautta etsivä Vaaka tekee usein nopeasti sen päätöksen, ettei tämä ollutkaan se täydellinen suhde. Iän karttuessa Vaaka kykenee löytämään onnen siitä mikä hänellä on eikä lähde etsimään muualta. Mutta jos on Vaa'an tiukan seulan läpäissyt, voi katsoa tyytyväisenä peiliin. Sieltä kurkistaa lähes täydellinen ihminen, Merja Hirvisaari naurahtaa.

Uudet haasteet

Pluton siirtyminen Jousimiehestä Kauriiseen merkitsee tulevaisuudessa isoja muutoksia lähes jokaiselle tähtimerkille. Vaa'atkin saavat huomata olevansa muutosten kynnyksellä.

- Tulossa on haasteellinen vuosi. Uuden suunnan etsiminen on Vaakojen elämässä välttämätöntä, ainakin joillakin osa-alueilla. Vaa'at joutuvatkin nyt hakemaan erityisesti tasapainoa työn ja kodin välille. Monille etätyö voisi tuoda ratkaisun hankalaan tilanteeseen, Hirvisaari luonnehtii.

Miia Nuutilaa ajatus etänä hoidettavista näyttelijän rooleista huvittaa, mutta taas esille pompahtava tasapaino-teema vetää vakavaksi.

- Tähän on nyt keskityttävä samoin kuin itsensä kuunteluun. Kyselen liiankin usein muiden mielipiteitä omissa päätöksissäni, mutta nyt pitää skarpata. Pitäisihän sitä jo osata itse tehdä omat päätökset. Mutta ehkä minä nyt olen paljon viisaampi kuin vielä pari tuntia sitten. Mietinkin etukäteen millaisen valaistumisen hetken minä täällä koen, Nuutila puuskahtaa ja nauraa sitten hersyvästi ja pitkään.

Teksti: Marjo Tiitto

Kuvat: MTV3, Lehtikuva, Shutterstock, Marjo Tiitto

Kuuntele myös jutut aiheesta!Osa1Osa2

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.