Mainos

Tähtivieraana Janina Frostell

Malli ja laulaja Janina Frostell on tottunut herättämään huomiota siellä missä kulkeekin. Hän on saanut kantaakseen toinen toistaan imartelevampia titteleitä, kuten Suomen seksikkäin nainen. Nyt tämä monen miehen unelma keskittyy pienen Sophia-tyttärensä hoitamiseen. Tähdet lupailevat kuitenkin suosiollisia työkuvioita tulevaisuudessa.

Janina Frostell näyttää suuren luokan kaunottarelta saapuessaan Helmen haastatteluun ja oman tähtikarttansa analyysiin. Vanhempainvapaalla seitsenkuista Sophia-tytärtään hoitavaa Janinaa ei voi luonnehtia homssuiseksi kotiäidiksi, sillä kauneusalan ammattilainen pitää huolta itsestään vapaallakin. Se on sinänsä saavutus, sillä niin moni asia on muuttunut kuluneen vuoden aikana.

- Täytyy sanoa, ettei elämä ole ollut entisensä Sophian syntymisen jälkeen. Lapsen saaminen muuttaa aivan kaiken ja oman suhtautumisen asioihin. Tämä pieni pallero antaa uutta merkitystä jokaiseen pieneenkin juttuun, Janina hymyilee ja katselee vaunuissa nukkuvaa pulleaposkista Sophiaa.

Pitkän ja monimuotoisen uran tehnyt Janina vaikuttaa tyyneltä ja elämäänsä tyytyväiseltä äidiltä. Hän sanoo seuranneensa mielenkiinnolla sitä, millainen äiti hänestä on kehkeytynyt.

- Luin jostakin näitä tyypittelyjä siitä, millaisia erilaisia äitityyppejä on olemassa, näitä curling-äitejä ja muita. Itse taidan nykyään muistuttaa eniten helikopteria, joka pörrää koko ajan siinä lapsen yläpuolella varmistamassa, että kaikki on hyvin. Nyt kun Sophia alkaa olla liikkuvassa iässä ja makoilee lattialla, tarkastan vähän väliä, ettei hän pistele suuhunsa mitä sattuu.

Vahvojen tunteiden Skorpioni

Astrologia ja muut vaihtoehtoiset ilmiöt ovat kiinnostaneet Janinaa jo pitkään. Omaan tähtikarttaansa hän on ottanut tuntumaa jo aiemminkin tehdessään Bella-ohjelmaa Neloselle.

- Se oli mielenkiintoinen kokemus. Sain kuulla yllättävän laajasti itsestäni ja jopa oikeaan osuneen ennustuksen lapseni tähtimerkistä. Suhtaudun tällaisiin asioihin avoimesti ja tähtikartta vaikuttaa todella mielenkiintoiselta tavalta tutkia itseään.

Helmen astrologi Merja Hirvisaari laati marraskuun 12. päivänä 34 vuotta täyttävälle Janinalle laajan tähtikartan. Sen analysointi osoittautui hedelmälliseksi keskusteluksi.

- Olipas kiinnostavaa! Merja nosti esille monia paikkaansa pitäviä seikkoja ja vahvisti jo syntyneitä käsityksiä esimerkiksi luonteenpiirteistäni, Janina ihastelee ja selailee Merjan laatimia karttoja.

- Janinassa on paljon Skorpionia. Hän voi vaikuttaa rauhalliselta tyypiltä, mutta pinnan alla kuohuvat usein voimakkaat tunteet. Skorpparille vahvojen tunteiden ilmaiseminen on vain usein vaikeaa, ja hän piilottaa ne helposti, ellei luota toiseen ihmiseen, astrologi Merja Hirvisaari pohtii.

Skorppariperhe

Janinan tähtikartasta käy ilmi hänen aurinkomerkkinsä Skorpionin ohella myös hänen nouseva merkkinsä, Jousimies. Tätä yhdistelmää astrologi Merja Hirvisaari pitää hyvin lupaavana.

- Kun yhdistetään Skorpparin intohimoinen ja syvästi tunteva persoona Jousimiehen taipumukseen olla maailmanmatkaaja ja suurten totuuksien etsijä, lopputulokseksi saadaan jotain aivan upeata. Nämä ominaisuudet tarjoavat hänelle syvälliset lähtökohdat löytää elämälleen suuriakin merkityksiä.

Tähtikartasta löytyy myös selitys Janinan harmoniselle perhe-elämälle. Kesällä pitkäaikaisen avomiehensä, Sony BMG:n markkinointijohtaja Mark Fryn kanssa avioitunut Janina hehkuu vakaan parisuhteen synnyttämää energiaa. Hehkua vain lisää luontevalta tuntuva äitiys.

- Tähtikartan analyysissa kävi ilmi, että meillä kaikilla vilahtaa Skorpioni omissa tähtikartoissamme. Mark ja Sophia ovat kumpikin nousevilta merkiltään Skorppareita, joten ymmärrämme hyvin toisiamme. Minulla puolestaan on kuulemma Venus Kauriissa, joka mieheni on aurinkomerkiltään. Ei ihme, että hän sietää niin hyvin minun satunnaiset tuittuiluni, Janina nauraa.

Yleisesti ottaen Skorpionia pidetään haasteellisena kumppanina parisuhteeseen.

- Skorppareita voisi luonnehtia intohimoisiksi mutta vaikeiksi rakastajiksi. Hänen kanssaan elävän kannattaakin näyttää omat tunteensa avoimesti, jotta Skorppari jaksaa seistä rinnalla. Yhteiset kuviot tähtikartalla voivat olla avuksi parisuhteessa. Janina ja Mark sopivat myös astrologisesti hyvin toisilleen, koska heillä on sisäistä ymmärrystä toisen haasteellisempiin piirteisiin, astrologi Merja Hirvisaari pohtii.

Parhaiten intohimoisen Skorpionin kumppaneiksi soveltuvat toiset veden merkit, Kalat ja Ravut, jotka ymmärtävät Skorpparin kätkettyjen tunteiden syvyyden. Myös maan merkit, Kauris, Neitsyt ja Härkä voivat tarjota Skorpionille vakaan suhteen.

Uuden edessä

Janinan vanhempainvapaa jatkuu vielä muutaman kuukauden, ja hän aikookin nyt keskittyä vain Sophian hoitamiseen. Aivan täysin Janina ei voi töitään kuitenkaan unohtaa, sillä oma vaatemallisto vaatii huomiota.

- Malliston kuvauksiin osallistun kyllä, mutta ne vievät vain muutaman päivän. Muutoin olen aika hyvin omistautunut vain Sophialle ja kodille, ja se on tuntunut oikein hyvältä. Pidän Sophian vauva-aikaa niin ainutlaatuisena, etten hirveästi halua hajottaa keskittymiskykyäni. Välillä on kuitenkin nastaa saada vähän muitakin virikkeitä, Janina kuvailee arkeaan.

Janinan työhistoria vaikuttaa niin runsaalta, että laiskempaa heikottaa. Oman vaatemalliston ohella Janita tunnetaan laulajana, mallina, juontajana ja kosmetologina. Onpa työteliäs Janina joskus nuoruusvuosinaan tehnyt liikennemerkkejäkin! Jatkossa hän haaveilee yhdistävänsä kaikki taitonsa.

- Haluan tulevaisuudessa niputtaa yhteen kaiken, mitä olen opiskellut ja urallani saavuttanut. Näistä tiedoista ja taidoista tulee sitten se mun juttu. Mitä se oikeastaan tarkoittaa, sen sitten aika näyttää, Janina luonnehtii salaperäisesti.

Hempeä joulukuu

Astrologi Merja Hirvisaari rohkaisee Janinaa uskomaan itseensä, ja muistuttaa vain sen onnistuvan, missä tähti itse on koko sydämestään mukana. Janina itse nyökyttelee vieressä.

- Työkuviot näyttävät hyvältä, niin tähtikartassa kuin muutenkin. Se innostaa minua suuresti, mutta kaikki aikanaan. Ensin pitää opettaa tämä neiti syömään tuttipullosta, Janina sanoo ja hymyilee rintaa hamuavalle tyttärelleen.

Janinalle ja muille Skorpioneille Merja Hirvisaari lupaa vauhdikasta ja tapahtumarikasta loppuvuotta.

- Tähtien asennot ovat nyt sellaiset, että varsinkin marraskuussa tunteet saattavat käydä kuumina. Jos siis tuntuu siltä, että tekisi mieli lähteä ovet paukkuen työpaikalta, niin malta mielesi - tämä kiukku saattaa laantua yhtä nopeasti kuin syttyikin. Joulukuussa Venus tulee merkkiin ja se tietää aivan uusia ulottuvuuksia niin luovuuteen kuin rakkauselämäänkin!

Kuuntele () Radio Novan Helmihetkessä!

Teksti: Marjo Tiitto

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.