Tähtipelaajalta tylyä kiusantekoa Mestarien liigassa – "Onneksi on alushousut mukana"

Inter-tähti repi vastustajan shortsit alas Mestarien liigassa – "Onneksi on alushousut mukana" 0:41
Inter-tähti repi vastustajan shortsit alas Mestarien liigassa – "Onneksi on alushousut mukana."

Inter-tähti Denzel Dumfries teki kiusaa Porton Galenolle jalkapallon Mestarien liigassa tiistaina.

Toisen jakson alussa nähtiin tilanne, jonka jälkeen Galeno vaati hieman nolona varoitusta Hollannin maajoukkueestakin tutulle Dumfriesille.

– Onneksi on alushousut siellä mukana, C Moren selostaja Lauri Kottonen naureskeli.

Katso erikoinen episodi pääkuvan videolta.

Ottelu päättyi 0-0-lukemiin, mikä varmisti Interin paikan puolivälierissä yhteismaalein 1-0. Porton maali oli kuitenkin hyvin lähellä ottelun lisäajalla, mutta Inter selvisi osittain myös onnella (video alla).

"Interin maali tuntuu olevan noiduttu" – Porto kävi minuutin sisällä maaliviivalla, tolpassa ja ylärimassa 1:41
Maaliviiva, tolppa, ylärima – Porton noiduttu minuutti, Inter selviytyi puolivälieriin.