Noiduttu minuutti: maaliviiva, tolppa, ylärima – Inter eteni jatkopeleihin kuin ihmeen kaupalla

"Interin maali tuntuu olevan noiduttu" – Porto kävi minuutin sisällä maaliviivalla, tolpassa ja ylärimassa 1:41
Porton tasoitusmaali oli kolme kertaa peräkkäin hiuskarvan varassa – Internazionale selviytyi

Illan toisessa Mestarien liigan ottelussa maaleja ei nähty lainkaan, ja italialaisseura Inter pudotti portugalilaisen Porton yhteismaalein 1–0.

Tiukille jatkopaikka meni, sillä loppuvaiheissa Inter pelasti osuman maaliviivalta ja kotijoukkue Porto kolisutteli maalipuita kahdesti.

Inter eteni Mestarien liigan puolivälieriin ensimmäistä kertaa sitten kevään 2011.

Puolivälieriin ovat tiensä raivanneet Cityn ja Interin ohella Bayern München, Benfica, Chelsea ja AC Milan.

Keskiviikkona ratkeavat kaksi viimeistä kahdeksan parhaan joukkoon, kun Real Madrid kohtaa Liverpoolin ja Napoli Eintracht Frankfurtin. Real johtaa avausosan jälkeen 5–2 ja Napoli 2–0.

Erling Haaland tekee mitä lystää – norjalaisella viisi maalia kasassa 2:40
Tiistai-illan toisessa ottelussa Manchester Cityn Erling Haaland teki mitä lystäsi – norjalaisen illan neljäs ja viides maali syntyivät tunnin työrupeaman päätteksi