Tähtipelaaja sai hämmentävän varoituksen – vastustajan hulvaton reaktio naurattaa

Ranskalainen tennistähti Gael Monfils kaatoi Kazakstanin Alexander Bublikin suoraan kahdessa erässä ja eteni Washingtonin ATP 500 -turnauksen puolivälieriin. Ottelun lopussa nähtiin hupaisa hetki, kun tuomari varoitti Monfilsia siitä, ettei tämä yrittänyt tosissaan.

Monfils jätti tilanteessa 40–0 Bublikin syötön palauttamatta toisen erän lopulla ja käveli tauolle valmistautumaan omaan ratkaisevaan syöttövuoroonsa. Ottelun tuomaria ranskalaisen teko ei miellyttänyt. Tuomari kuulutti Monfilsin saaneen varoituksen "yrityksen puutteesta".

Tuomioon tyytymätön Monfils protestoi päätöstä, mutta Bublik reagoi tilanteeseen spontaanin hilpeällä tavalla kulman takana odottaneesta tappiosta huolimatta. Voit katsoa tilanteen alla olevalta videolta.

Monfils kohtaa puolivälieräottelussaan Hollannin Tallon Griekspoorin.