Tähtioppilaat avautuvat tanssipainajaisistaan

Tanssitreenit tulevat tähtioppilaiden uniin vaativien suorien tanssilähetysten lähestyessä. Erään tähtioppilaan unessa vieraili myös muun muassa aiemmalla kaudella tansseissa nähty kaunotar.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijat odottavat kuumeisesti sunnuntain ensimmäistä suoraa lähetystä. Tiiviit tanssitreenit ja jännitys laittavat alitajunnan koukerot liikkeelle, ja monet tähtioppilaat ovatkin nähneet unia tansseista.

Cristal Snow esimerkiksi kertoo treenaavansa sekä päivin että öin.

– Tällä viikolla heräsin kerran kolmelta yöllä vaihtamaan paidan. Olin aivan läpimärkä! Tanssit tulivat uniin heti, kun aloitimme treenit. Tanssin siis unissanikin, Cristal naurahtaa.

Cristal Snow’n tähtiopettaja Kia Lehmuskoski on myös kokenut jännityksen vaikutukset unissaan.

– Heräsin yhtenä yönä aamuviideltä siihen, että poikaystävä kehotti minua juomaan vettä, koska olin aivan hikinen. Vastasin hänelle, että en pysty, koska koreografia ei ole vielä valmis, Kia kertoo nauraen.

Laura Voutilainen vieraili Annen unessa

Anne Kukkohovilla on vilkas unimaailma, mutta viime viikkoina unet ovat liittyneet oman paikan etsimiseen.

– Tanssiparini Marko Keränen on puhunut paljon Laura Voutilaisesta, koska he tanssivat yhdessä aiemmalla kaudella. Yhtenä yönä sitten näin unta, että sängyssäni oli vieraita ihmisiä. Laura Voutilainen sanoi siihen, että älä välitä, ne tulevat minunkin sänkyyni. Laura lohdutti minua unessani, Anne paljastaa.

– Minusta nämä unet liittyvät oman tilan hakemiseen ja muutokseen, tanssitähti pohtii.

Sinikka Sokan uniin tanssit ovat tulleet painajaisina, joissa hän on hukkumaisillaan.

– Olen nähnyt kahdesti hukkumisunta. Toisessa unessa olin meren pohjassa ja jalkani oli juuttunut kiinni juuttisäkkiin, tähtioppilas kertoo.

– Minulle tuli yllätyksenä se, että olen nähnyt kaksi näin vahvaa unta, Sinikka sanoo.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat