Tähtiopettaja Saana Akiola sai jälkitautina maksatulehduksen – kertoo avoimesti tilanteestaan: "Tällaisessa ammatissa tämä on pahinta, mitä voi tapahtua"

7:31
Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun keskeyttäneet Mikael Jungner, Saana Akiola ja Janica Saarni kertoivat tunnelmiaan Huomenta Suomessa. 

Saana Akiola joutui liikuntakieltoon.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun keskeyttänyt entinen kansanedustaja Mikael Jungner sekä hänen opettajinaan toimineet Saana Akiola ja Janica Saarni vierailivat Huomenta Suomessa. 

Kaikki kolme ovat tällä hetkellä toipilaita. Jungnerin jalka murtui kesken ensimmäisen livelähetyksen ja Saarni satutti pohkeensa tanssituntia ohjatessaan.

Akiola ei päässyt tanssimaan livelähetyksissä lainkaan, sillä hän sairastui äkillisesti mononukleoosiin ja joutui viikoksi sairaalahoitoon. Vaikka sairaus on selätetty, Akiolaa piinaavat nyt jälkitaudit.

– Sain jälkitautina maksatulehduksen ja perna on laajentunut, hän kertoi.

Jälkitautien vuoksi Akiola on määrätty neljän viikon liikuntakieltoon. Yrittäjänä työskentelevälle tanssinopettajalle tilanne on hankala. 

– Tällaisessa ammatissa tämä on pahinta, mitä voi tapahtua. En saa harjoittaa ammattiani, koska perna voi revetä, hän totesi.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja