Tähtien tyyli on tissikeskeistä - katso kuvat!

Maailmantähdet eivät peittele muotojaan. Julkkisnaisten tyyli tuntuu muuttuvan aina vain rohkeampaan suuntaan. Avonaiset kaula-aukot takaavat ainakin median huomion.

Ulkomaisten medioiden huomion keskipisteenä on viime aikoina ollut julkkisnaisten rohkeat tyylit. Viime päivinä paparazzien salamavaloihin on joutunut niin Elizabeth Hurleyn kuinChristina Aguilerankin povi. Oikeastaan näiden kaunottarien suloja ei ole tarvinnut edes paparazzata vaan he ovat suorastaan tyrkyttäneet rintojaan kuvattavaksi. Hurley ja Aguilera eivät suinkaan ole ainoat tissityrkyt. Lista on loputon.

Brittilehti Daily Mail toivookin jo nettisivuillaan, että tissejään tyrkyttävät julkkikset alkaisivat puketua sivellisemmin. Lehden nettissivuilla pohditaan miksi tähdet haluavat niin auliisti esitellä rintojaan. Lienee aika selvää, että rohkealla ja paljastavalla tyylillä he saavat luonnollisesti enemmän huomiota. Mutta miksi avoimilla kaula-aukoilla saa enemmän huomiota kuin perinteiseen poolopaitaan pukeutumalla? Vastaus tähänkin kysymykseen lienee aika selvä.

Katso Elizabeth Hurleyn ja Christina Aguileran kohahduttavat kuvat tästä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat