Tähtien tylsimmät hiustyylit

Nämä naiset luottavat vuodesta toiseen samaan kampaukseen. Hyväksi havaitussa hiustyylissä pysyminen on turvallista mutta tylsää.

Hiustyyleillä leikittely piristää ja raikastaa ulkonäön lisäksi myös mieltä. Nämä julkkisnaiset ilmeisesti kammoavat kampaajan saksia ja uutta väriä, sillä he pysyvät vuodesta toiseen lähes samannäköisinä.

Hollywood-kaunottarilla on omat luottokampaajansa. Näiden naisten hiukset ovat omalla tavallaan upeat, mutta niiden leikkausta voisi vaihtaa useammin. Kampauksilla saa paljon aikaan ja värin vaihto vaikkapa vaaleasta tummaan muuttaa ulkonäköä paljon. SIlti nämä kaunottaret pitävät tiukasti kiinni hiustyylistään vuodesta toiseen.

Kim Kardashian ja Pamela Anderson vannovat hiuslisäkkeiden nimeen. Heidän hiuksensa ovat pitkät ja kiharretut. Kardashianin hiukset on välillä nähty kiinni vetäistyinä, mutta Anderson on luottanut jo vuosikymmeniä samaan hiustyyliin. Baywatch-tähden hiukset ovat niin monesti vaaleiksi värjätyt, että niistä on kadonnut kiilto. Andersonin hiusväristä vastaava henkilö on myös saanut tähden kutrit kovin keltaisiksi.

Jennifer Anistonilla ja Lauren Conradilla on kadehdittavan kiiltävät hiukset. Hiusten väri ei ole muuttunut miksikään vuosien varrella. Conradilla suora kampaus vaihtelee välillä kiharaan ja nutturakampauksiin, mutta Aniston pysyy uskollisesti suorassa mallissa. Vaikka hiukset näyttävät upeilta, tylsintä näiden leidien hiuslookeissa on värin vaihtumattomuus.

Angelina Jolie ja Cindy Crawford pitävät klassisista hiuksista. Valinta ei voi mennä tyylin puolesta metsään, mutta kampausta ja hiusten pituutta voisi vaihdella edes joskus. Sekä Crawford että Jolie luottavat hieman pöyhkeäksi muotoiltuihin hiuksiin.

MTV3/Helmi

Kuvat: Gettyimages/Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja