Tähdet näyttäytyivät musiikkigaalassa toinen toistaan rohkeammissa asuissa – katso kuvat!

MTV Europe Music Awards -gaalassa nähtiin Frankfurtissa huikeaa pukuloistoa, kun eturivin artistit ympäri maailmaa saapuivat vastaanottamaan arvostettuja pystejä saavutuksistaan musiikin parissa.

EMA-gaala keräsi jokavuotiseen tapaan yhteen joukon tämän hetken kuumimpia artistinimiä, kun laulajat vastaanottivat suuren yleisön edessä tunnustusta saavutuksistaan. Upeisiin asuihin keikoillaankin panostavat artistit todistivat jälleen olevansa viihdetaivaan kirkkaimpia tähtiä myös pukeutumisen saralla.

Tunteita herättivät musiikin lisäksi asut

Gaalassa nähtiin hurjasti musiikkimaailman kirkkaimpia tähtiä David Guettasta Taylor Swiftiin ja Lana Del Rayhin. Paikalla ihasteltiin myös upeita musiikkiesityksiä, mutta tähtien yllä nähdyt upeat asut herättivät niin ikään paljon huomiota.

Tänä vuonna useat tähdistä olivat valinneet ylleen asuja, joiden yksityiskohtina nähtiin hyvin rohkeita elementtejä: kaula-aukot olivat avoimia ja useampi halkio ylsi pitkälle reiteen. Harvempi asuista oli kuitenkaan mauton, sillä paljastavuudestaan huolimatta asukokonaisuudet oli viimeistelty.

Myös trendikäs metallinhohtoinen materiaali oli näyttävästi esillä useamman tähden yllä nähdyissä asuissa. Monet punaisella matolla nähdyt puvut kimmelsivät esimerkiksi hopeisena ja keräsivät näyttävyytensä vuoksi hurjasti katseita.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja