Tähden hurja matka lapsinäyttelijästä kohujulkkikseksi, katso

Lindsay Lohan muuttui vuosien kuluessa pisamaposkisesta lapsinäyttelijästä kohuotsikkoja nostattavaksi tähdeksi. Mitä kaikkea vuosien aikana on oikein tapahtunut?

Näyttelijä Lindsay Lohan on ollut valokeilassa lähes koko ikänsä. Nykyään 26-vuotias nainen aloitti mallintyöt jo 3-vuotiaana ja televisiouran kautta tie valkokankaalle avautui jo 12-vuotiaana. Pian Lindsay olikin jo yksi Hollywoodin kuumimmista teinitähdistä, ja matka huipulle oli alkanut.

Kaikki vuosien varrella koettu ei kuitenkaan ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Menestyksen ohella Lindsay on kärsinyt muun muassa koulukiusaamisesta, mistä tähti avautuikin vastikään Twitterissä.

– Minua kiusattiin, kun olin lähdössä kuvauksiin. Kun he saivat tietää isäni olevan vankilassa, minua kiusattiin siitäkin, tähti on vuodattanut.

Lindsayn todellinen alamäki alkoi kuitenkin vasta vuoden 2007 tienoilla, mistä lähtien päihdevieroitus on kuulunut olennaisena osana tähden elämään. Raju biletys ja erinäiset kauneusoperaatiot ovat myös jättäneet jälkensä nuoreen naiseen. Useat poliisin näppäämät pidätyskuvat puolestaan kertovat karua tarinaa siitä, että tähti on pidätetty monesti niin alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisesta kuin huumeiden hallussapidostakin.

Miten nuori tähti on muuttunut rajujen käänteiden seurauksena? Katso hätkähdyttävät kuvat tähden uran varrelta: Tähden hurja matka lapsinäyttelijästä kohujulkkikseksi, katso

Lindsay Lohan tähdittää Subin Georgia Rule -lauantaileffaa 6. lokakuuta klo 19.45.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja