Tabermann uskoi paranemiseensa vielä syksyllä

MTV3:n Studio55.fi-sivuille antamassaan haastattelussa syksyllä 2009 edesmennyt kirjailija-kansanedustaja Tommy Tabermann uskoi vielä palaavansa pian eduskuntatyöhön.

Lokakuussa 2009 mies pohti Studio55.fi-ohjelmassa töitään sekä sitä, että eduskunnassa rakkauden tahtotilasta oli luovuttu hänen jäätyään sairaslomalle. Ikuiseksi romantikoksi tituleerattu mies ei tarkoittanut eroottista rakkautta, vaan sellaista, joka laittaa ihmiset toimimaan oikein.

− Nyt kun olen selvittänyt aika pitkälle tämän sairauden, voin taas jakaa tätä tahtotilaa muille, Tabermann sanoi haastattelussa vakuuttuneena siitä, että vaikka lääkäri antoi hänelle vain vuoden elinaikaa, hän olisi yksi viidestä, joka selviäisi sen tyypisestä aivokasvaimesta.

Tabermannin vaimo Tuija Wuori-Tabermann keskitti viime syksynä kaikki voimansa miehensä tukemiseen.

− Sovimme vaimoni kanssa alusta asti, että hän voi keskittyä minun kannattelemiseeni tämän sairauden ajan. Hänen puolestaan voin kertoa, että ajasta ei ole selvitty ilman hikeä ja kyyneleitä. Mutta rakkauden voima kantaa. Se on auttanut meidät näiden kuukausien yli, Tabermann sanoi tuolloin.

Lue koko haastattelu Studio55.fin sivuilta tai katso video yltä. .

Lue myös:

    Uusimmat