IS: Tabermann siunattiin haudan lepoon läheisten kesken

Runoilija ja kansanedustaja Tommy Tabermann laskettiin viimeiselle leposijalleen Hietaniemen hautausmaalla, Helsingissä perjantaina 16. heinäkuuta.

Rakastettua runoilijaa oli lehden mukaan saattamassa vain lähipiiri. Tabermannia jäivät kaipaamaan vaimo Tuija Wuori-Tabermann, heidän yhteinen poikansa, sekä miehen kaksi poikaa aiemmasta liitosta.

Paikalla olleisiin ystäviin lukeutuivat entiset Uutisvuoto-kollegat, kirjailija Jari Tervo ja toimittaja Peter Nyman. Muita julkisuudesta tuttuja henkilöitä olivat laulajat Marion Rung,Pepe Willberg ja Hector,joista kaksi viimeksimainittua lauloi tilaisuudessa. Myös MTV3:n entinen uutisankkuri Leena Kaskela nähtiin paikalla.

– Tunnelma oli hyvin liikuttunut mutta myös lämminhenkinen, sillä Tommy oli niin valoisa ja loistava ihminen. Hänen läsnäolonsa tuntui koko ajan, Hector kuvaili Ilta-Sanomissa.

Tabermannilla todettiin pahanlaatuinen aivokasvain syksyllä 2009. Hänen voimansa loppuivat heinäkuun 1. päivä 62-vuotiaana Helsingin Terhokodissa vain vuorokausi sen jälkeen, kun hänet oli tuotu sinne saattohoitoon.

Lähde: Ilta-Sanomat

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat