Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Taas yksi hahmo jättää Salkkarit – syynä yksipuolinen rakkaus

Salkkareiden pitkäaikainen hahmo päättää jättää Pihlajakadun. Hahmo on jo pitkään pohtinut, että maisemanvaihdos voisi tehdä hänelle hyvää. Yksipuolisen rakkauden aiheuttama pettymys sinetöi hänen päätöksensä.

Salattujen elämien tiistain 14.4. jaksossa Lasse (Timo Jurkka) tunnustaa viimein Evalle (Tiia Elg), että ihastus tähän on pitänyt häntä pinnalla monien vaikeuksien yli. Eva ei kuitenkaan vastaa Lassen tunteisiin: hän kertoo, ettei voisi ikinä ajatella Lassea muuten kuin ystävänä.

Keskustelu saa Lassen masentumaan ja juopottelemaan. Lasse herää Jirin sohvalta ja Jiri (Mikko Parikka) takoo isäänsä järkeä.

– Laita nyt toi sun elämäs kuntoon. Severi tarvitsee turvallisen faijan eikä mitää tollaista sekoilijaa, Jiri sanoo Lasselle.

Lasse ymmärtää, että on mennyt liian pitkälle ja että hänen on laitettava elämänsä kuntoon. Hän ilmoittaa Severille (Rufus Rusanen), että he muuttavat Vaasaan. 

Jakso on katsottavissa jo nyt MTV:n maksullisessa ennakkopalvelussa.

Salatut elämät joka arkipäivä kello 19.30 MTV3-kanavalla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja