Mainos

Taas uusi rintakohu! Imettävää naista vaadittiin peittämään rintansa lentokoneessa

Juliet Thomson -nimistä naista vaadittiin peittämään rintansa lennolla, kun hän imetti nelikuista lastaan. Thomson harkitsee oikeustoimia.

On vain kuukausi siitä, kun Huippumalli haussa -ohjelmassa esiintyneen stylisti Teri Niitin kuvapalvelu Instagramiin tekemä postaus herätti raivoa sosiaalisessa mediassa. Postauksessa Niitti toivoi, että lentokoneessa imettävä äiti peittäisi rintansa.

Nyt samanlaisen peittelypyynnön kohteeksi on joutunut toinen nainen – toisessa lentoyhtiössä.

Juliet Thomson -nimistä naista vaadittiin peittämään rintansa koneessa, kun hän imetti nelikuista lastaan. Pyyntö johtui toisen matkustajan valituksesta: kanssamatkustaja ilmeisesti "aiheutti kohtauksen", johon lentoemo reagoi.

– Kuule, tiedän, että toimintasi on luonnollista, mutta se loukkaa tätä naista. Eli jos voisit peittää (rintasi), vauvasi näyttää jo nukkuvan, Thomson kuvaa lentoemon sanoja.

Thomson julkaisi imetyksestään kuvan, joka on omistettu "rouvalle paikalla 19A". Hän myös kehottaa hashtagilla #MomsDontFlyUnited muita äitejä boikotoimaan lentoyhtiötä. 

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Thomson aikoo myös viedä jutun oikeuteen. Hän ei voi uskoa, että lentoyhtiö vaatisi äitiä peittelemään lapsensa ruokkimista – siis toimintaa, joka ei vahingoita ketään, vaan päinvastoin.

Lentoyhtiö on ilmoittanut tutkivansa asiaa. Huffington Postin julkaiseman kommentin mukaan United Airlines ja Skywest Airlines toivottavat kaikki imettävät äidit tervetulleiksi koneisiinsa.

Mistä se äiti hermostuukaan? Katso videolta suomalaislasten vastaukset:

Lähde: Attn.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.