Täällä maailmantähdet lomailevat - mene sinäkin!

Kun tunnetut julkisuuden henkilöt vaihtavat vapaalle, he toivovat lomaltaan ennen kaikkea rauhaa ja yksityisyyttä. Myös täydet palvelut sisältävä hotelli on tähdille mieleen. Lue, mitkä paikat ovat maailmantähtien suosiossa tänä talvikautena.

Round Hill -hotellit ja huvilat, Montego Bay, Jamaika

Täällä lomailevat:Emma Thompson, Lance Armstrong, Patrick Dempsey, Paul McCartney

Miksi juuri täällä: Kuvankauniit huvilat muodostavat persoonallisen kokonaisuuden. Kukin huvila on omistajansa näköinen ja sisältää lukuisia kauniita yksityiskohtia. Omistajiin lukeutuu muun muassa muotiguru Ralph Lauren.

Erikoista: Kun Paul McCartney oli vielä naimisissa edesmenneen Lindan kanssa, hän vuokrasi jouluisin päähuvilan käyttöönsä. Paketti sisälsi palvelijan, puutarhurin ja kokin.

Badrutt's Palace, St. Moritz, Sveitsi

Täällä lomailevat:Hugh Grant, George Clooney, Laurence Fishburne, Rupert Everett

Miksi juuri täällä: Hotellivieraat kuljetetaan juna-asemalta alppilomakohteeseen vuoden 1967 Rolls-Roycella.

Erikoista: Julkkikset, kuten George Clooney, juhlivat mielellään kohteeseen sisältyvässä yksityisessä King's Club -yökerhossa.

Mandarin Oriental, Miami, USA

Täällä lomailevat:Tom Cruise ja Katie Holmes, Jennifer Aniston, Will Smith

Miksi juuri täällä: Kaikista hotellin 326:sta huoneesta on upea näköala Biscaynen satamaan ja Miamin siluettiin. Mandarin Oriental on ainoa Miamin keskustahotelli, jossa on yksityinen, varta varten vieraita varten tehty hiekkaranta.

Erikoista: People Magazine -lehden mukaan Jennifer Aniston asui 19. kerroksen sviitissä kahden kuukauden ajan filmatessaan Marley & Me -elokuvaa. Näyttelijän romanssi John Mayerin kanssa paljastui, kun heidät yllätettiin kuhertelemasta hotellin uima-altaalla.

Halekulani, Honolulu, USA

Täällä lomailevat:Cameron Diaz, Halle Berry, John Travolta, Arnold Schwarzenegger, Paula Abdul

Miksi juuri täällä: 453-huonetta käsittävä lomakohde on täynnä upeita yksityiskohtia. Muotisuunnittelija Vera Wang on tehtaillut merinäköalasviitin, josta löytyy muun muassa jättimäinen plasma-tv sekä ruokailuhuone kuudelle.

Erikoista: Cameron Diaz hyppää täällä aaltojen vietäväksi hyvän ystävänsä, ammattisurffari Kelly Slaterin kanssa.

Las Ventanas al Paraiso, Los Cabos, Meksiko

Täällä lomailevat:Jennifer Lopez, Harrison Ford, Brad Pitt, Kevin Costner

Miksi juuri täällä: Lomakohteessa ei ole lainkaan sisään kirjautumista eikä täten jonoja. Yksityiset hovimestarit kuljettavat kunkin vieraan suoraan sviitteihin, jotka on varustettu muun muassa omilla porealtailla. Hotelli luovuttaa tiettävästi vierailleen luettavaksi kopioita kirjoista, joita ei ole vielä virallisesti julkaistu.

Erikoista: Jennifer Lopez on suositellut hotellin tarjoamia hierontapalveluita.

Parrot Cay, Turks- ja Caicossaaret, Iso-Britannia

Täällä lomailevat:Demi Moore ja Ashton Kutcher, Bruce Willis, Ben Affleck ja Jennifer Garner

Miksi juuri täällä: Yksityisellä saarella ei ole lainkaan autoja. Vieraita kuljetetaan ympäriinsä golfkärryillä. Saarelle pääsee ainoastaan veneellä, joten yksityisyys on taattu.

Erikoista: Ben Affleck ja Jennifer Garner menivät naimisiin satumaisen saaren rannalla.

Lue myös:

    Uusimmat