Syyttäjä: Vuokranantaja tunki luvatta naisen asuntoon Huittisissa – videokuvasi vuokralaistaan kielloista huolimatta

Syyttäjä vaatii vuokranantajalle sakkoja tapauksesta, joissa tämä meni vuokralaisensa asuntoon tekemään kuntotarkastusta, vaikka vuokralainen ei suostunut päästämään vuokranantajaa sisään.

Huittisissa asuneen naisen vuokrasopimus oli päättymässä elokuun lopussa toissa vuonna. Vuokranantajana saapui asunnolle tekemään kuntotarkastusta elokuun puolivälissä ilmoittamatta siitä vuokralaiselle etukäteen, syyttäjä kirjoittaa haastehakemuksessa.

Vuokranantaja myönsi kuvaamisen

Nainen ilmoitti terassilla vuokranantajalle, ettei tämä pääse sisälle, mutta vuokranantaja vaati pääsemään sisään ja tönäisi lopulta syyttäjän mukaan ulko-oven edessä seisoneen vuokralaisen pois tai ainakin työntyi tämän ohitse.

Mies myös videokuvasi vuokralaistaan asunnon sisällä. Mies myönsi kuvaamisen, mutta kertoi, että tarkastus tehtiin yhteisymmärryksessä. Miehen mukaan vuokralainen oli lisäksi muuttanut tuolloin jo pois.

Syyttäjä vaatii miehelle sakkoja kotirauhan rikkomisesta, oman käden oikeudesta ja salakuvaamisesta. Satakunnan käräjäoikeus antaa ratkaisunsa asiassa kahden viikon päästä.

Lue myös:

    Uusimmat