Syyte: Virolainen nainen ja mies pieksivät miehen hengiltä Keravan rautatieasemalla – nyrkkipainia käytiin jopa junaraiteilla

Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa on alettu puida joulukuun alkupuolella Keravan asemalla tapahtunutta tappelua, jonka yhteydessä kuoli yksi henkilö. Syyttäjä vaatii kahdelle virolaiselle henkilölle rangaistusta ensisijaisesti taposta sekä törkeästä ryöstöstä.

Syytettyinä ovat vuonna 1981 syntynyt nainen ja vuonna 1986 syntynyt mies. Syyttäjän mukaan kaksikko tappoi miehen Keravan rautatieasemalla viime joulukuussa.

Syyttäjän näkemys on, että kaksikko löi miestä useita kertoja nyrkillä ja kämmensyrjällä pään alueelle ja potki tai polkaisi tätä päähän kaksi kertaa. Tilanne liittyi suukopuna alkaneeseen riitaan.

Riidan aikana tappelupukarit putosivat asemalaiturilta junaradalle, missä pahoinpitely jatkui edelleen. Pahoinpitelyn yhteydessä uhrilta oli viety taskuista matkapuhelin ja lompakko.

Syyttäjän mukaan uhri oli kuollut saamiinsa vammoihin tekopaikalla saamastaan ensiavusta huolimatta.

Syyttäjä vaatii molemmille vastaajille rangaistukseksi ehdotonta vankeutta.

MTV Uutiset kertoi aiemmin, että teosta epäillyillä on rankka rikostausta:

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.