Mainos

Yksi kuoli joukkotappelussa Keravan rautatieasemalla – kaksi henkilöä kiinni taposta epäiltynä

1:19

Poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta Keravan rautatieasemalla.

Video: Vuosikymmenen aikana henkirikosten määrä on vähentynyt

Poliisi sai varhain aamuyöllä hälytyksen Keravan asemalle useamman henkilön tappelusta. Paikalta löytyi yksi henkilö tiedottomassa tilassa. Elvytyksestä huolimatta henkilö kuoli.

Poliisi otti tapahtumapaikan läheisyydestä kiinni kaksi henkilöä, joita se epäilee taposta uhriin kohdistetun väkivallan perusteella.

Poliisi on käynnistänyt asian johdosta esitutkinnan, jossa selvitetään parhaillaan tarkempaa tapahtumien kulkua sekä osallisten vastuuta tapahtuneesta.

Poliisista kerrotaan MTV Uutisille, että esitutkinta on parhaillaan aivan alkuvaiheessa.

– Tällä hetkellä selvitetään ja tarkennetaan tapahtumien kulkua, osallisuuksia ja tehdään varmistuksia, kertoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen yleisjohtaja komisario Mikko Kiiski.

Esimerkiksi uhrin tai kiinniotettujen ikää tai sukupuolta ei vielä kerrota tutkinnallisista syistä.

Hälytys rautatieasemalle tuli noin kahden aikaan aamuyöllä. Kiiski kertoo STT:lle, että tilanne oli ilmeisesti ollut jo ainakin osin ohi siinä vaiheessa, kun poliisipartiot pääsivät paikalle.

– Semmoinen käsitys poliisilla on, että siellä on ollut useampia henkilöitä aluksi paikalla, mutta sitä selvitetään parhaillaan esitutkinnassa, Kiiski sanoo.

STT kertoo, että poliisin mukaan vielä ei voida sulkea pois sitä, että tapahtuneeseen voisi liittyä enemmän osallisia. Poliisi ei myöskään kommentoi tarkempaa tapahtumapaikkaa Keravan asemalla.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja