Mainos

Syöpään sairastunut nainen sai tietää, ettei voisi koskaan saada lapsia – sisko riensi hätiin!

Nainen antoi rintasyöpään sairastuneelle siskolleen kauneimman lahjan, jota kukaan voi edes kuvitella. 

Kun Maggie ja Danny Paxton avioituivat neljä vuotta sitten, molemmille oli täysin selvää, että he haluaisivat lapsia. Kaikki ei kuitenkaan mennyt käsikirjoitusten mukaan, sillä Maggielle diagnosoitiin rintasyöpä pian sen jälkeen, kun pariskunta oli ryhtynyt yrittämään ensimmäistä lastaan.   

Pian pariskunnalle kerrottiin huonot uutiset; he eivät voisi koskaan saada lapsia. Syöpähoidot olivat vaikuttanut Maggien hormonitoimintaan niin paljon, että lapsen kantaminen asettaisi hänet hengenvaaraan.

– Kun sain tietää, etten voisi koskaan saada lapsia, se oli paljon tuhoavampaa kuin se, kun sain tietää sairastavani syöpää, Maggie kertoo.

Tässä vaiheessa kuvaan astui Maggien sisko Morgan.

"Sisareni oli tarkoitus kantaa nämä lapset"

Morgan päätti antaa sisarelleen ja tämän miehelle lahjan, jota aviopari oli halunnut jo pitkään – lapsen. Hän tarjoutui toimimaan sisarensa ja tämän miehen sijaissynnyttäjänä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kesäkuussa 2016 Morganin todettiin odottavan kaksosia, kahta tyttöä. Raskauden toteaminen oli ihmeellinen hetki Maggielle, joka oli jo ehtinyt pelätä, ettei voisi koskaan saada omia lapsia. Nainen oli toivonut kaksosia, sillä hän halusi lapsiensa kokevan samanlaista sisarrakkautta, jota hänen ja hänen sisarensa välillä oli.

– En osaa sanoa, millaista elämäni olisi nyt ilman diagnoosia, mutta nyt tiedän, että sisareni oli tarkoitus kantaa nämä lapset puolestani.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Viime viikolla kaksostytöt Deanna ja Emory syntyivät pieninä, alle kahden ja puolen kilon painoisina, mutta terveinä. Perhe ei malta odottaa, että he pääsevät kotiin viettämään normaalia arkea. Maggie kertoo, että he tulevat taatusti vierailemaan usein lasten tädin, Morganin luona.

Lähteet: CBS logalFitpregnancy 

***

1:03


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.