Syömishäiriöön nuorena sairastunut YouTube-tähti Sita Salminen esitti koskettavan tanssin

Tubetähti Sita Salminen esitti viime TTK-lähetyksessä kauniin rumban ja kertoi koskettavasti syömishäiriötaustastaan. 

YouTube-videoilta tuttu tähti Sita Salminen tähdittää Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman uudella kaudella. Viime sunnuntain lähetyksessä tähtiparit pääsivät jakamaan omia henkilökohtaisia tarinoita. Salminen kertoi lähetyksessä vaikeasta syömishäiriöstään, jota hän sairasti nuorena. 

Salminen halusi esittää tanssin pikku-Sitalle, joka joutui käsittelemään asioita nuorena ja kaikille niille, jotka ovat kamppailleet näiden asioiden kanssa.

– 14-vuotiaana sairastuin syömishäiriöön. Se laittaa sinut sellaiseen kuplaan ja tuntuu ettei näe lähelle tai kauas, Salminen kertoo lähetyksessä nähdyssä videolla.

Salminen esitti yhdessä tanssiopettajansa Aleksi Seppäsen kanssa kauden kuudennessa livessä rumban Just a Little Bit -kappaleen tahtiin. 

Tuomarit Helena Ahti-Hallberg, Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen hehkuttivat kilpaa upeaa esitystä.

– Todella kaunista. Tämä on erittäin onnistunut lookki ja saa sinut hehkumaan entistä enemmän. Hienot ohitukset, Haapalainen kuvailee. 

– Haluan nähdä sinun kauniisti liikkuvia käsiä jatkossa lisää

– Viestinne tuli kauniisti esiin Aleksi suojelevalla otteella. Tanssi oli itsessään yllätyksetöntä, mutta tasalaatuisen siistä, Uotinen kuvailee. 

Pisteitä pari sai yhteensä 21 pistettä.

Katso esitys ylhäältä videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat