Syntisen painava! Kulttivideoita suoltavista tuomarikameroista paljastui häiritsevä fakta

Kuvaa ja ääntä välittävät tuomarien kypäräkamerat ovat poikkeuksellisen painavia pitää päässä, paljastaa suomalaistuomari Aleksi Rantala. Tämä häiritsee luistelua.

MAINOS

Kanada–Suomi

Lauantaina klo 21.10 MTV3:lla ja C More Sport 1:llä. Studio-osuus jo klo 20.00 C Morella ja Maikkarilla!

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua näet C Moren suoratoistopalvelusta.

Pääkuvan videolla keskiviikon Sveitsin ja Valko-Venäjän ottelusta Aleksi Rantalan show tuomarin kypäräkameran tallentamana.

Tuomarien kypärästä kuvatut ja äänitetyt materiaalit ovat keränneet Tanskan MM-kisoissa ihastusta. Ilmi on käynyt, kun tuomarit ovat jutelleet leppoisasti pelaajien kanssa tai kiivastuneet heille. Onpa tuomarikameraan tarttunut materiaalia Aleksi Rantalan laulamisestakin.

Häiritsee luistelua

Rantala paljastaa kameralla ja lähettimellä varustettujen kypärien olevan yllättävän painavia.

– Mekin yritämme olla urheilijoita ja näyttää siistitlä. Kolmen kilon kamerakypärä päässä joudut opettelemaan uudestaan luistelemaan, Rantala sanoo.

– Kisojen ensimmäisessä pelissä oli hakemista luistelun tasapainossa. Nämä kisat mennään tällä systeemillä, mutta jatkossa toivoisin tuomariystävällisempää varustusta kisoihin, Rantala sanoo.

Rantala kertoo, että hänellä on aiemmin ollut käytössä tuomarikamerasysteemi, jossa akku ja lähetin ovat vyötäröllä. Nyt paino on kypärän takana, mikä ei ole tuomarille optimaalisin asia.

Lue myös:

    Uusimmat