Sylvester Stallone ja Jennifer Flavin eroavat 25 avioliittovuoden jälkeen

Pariskunnan eron syyksi on spekuloitu muun muassa koiran hankintaa.

Näyttelijä Sylvester Stallone, 76, ja hänen vaimonsa Jennifer Flavin, 54, eroavat. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 1997, ja heidän suhteensa alkoi alun perin 1988. Flavin jätti avioerohakemuksen Floridassa sijaitsevaan Palm Beachin piirikunnan oikeuteen.

– Olen surullinen voidessani ilmoittaa, että 25 vuoden avioliiton jälkeen olen jättänyt avioerohakemuksen aviomiehestäni Sylvester Stallonesta. Vaikka emme ole enää naimisissa, tulen aina vaalimaan yli 30 vuotta kestänyttä suhdettamme ja tiedän, että olemme molemmat sitoutuneita kauniisiin tyttäriimme, Flavin ilmoitti lausunnossaan.

Myös Stallone kommentoi pariskunnan eroa hienotunteisesti. 

– Kunnioitan Jenniferiä eniten. Tulen aina rakastamaan häntä. Hän on hämmästyttävä nainen ja mukavin ihminen, jonka olen koskaan tavannut, Stallone kommentoi.

Eroon liittyi aikaisemmin huhuja siitä, että eron olisi aiheuttanut Stallonen hankkima rottweiler, jota Flavin ei olisi halunnut. Lisäksi huhuttiin, että koirasta syntynyt riita olisi laukaissut kasan muita pariskunnan välisiä epäselvyyksiä. Stallonen mukaan koiran hankinta ei kuitenkaan ollut syy eroon, vaan parin ajautuminen erilleen.

Pariskunnalla on kolme yhteistä tytärtä: Scarlet, 20, Sistine, 24, ja Sophia, 25. Stallonella on myös Seargeoh-poika edellisestä avioliitostaan ​​Sasha Czackin kanssa. Stallonen vanhin poikansa Sage kuoli vuonna 2012.

Lähde: People, TMZ


Lue myös:

    Uusimmat