Suvi Teräsniska muusikoiden kokemasta lähentelystä: Keikan jälkeen käyty iholle

Laulaja Suvi Teräsniska otti kantaa kähmimiskohuun. Nainen kertoi Enbuske, Veitola & Salminen -keskusteluohjelmassa, että ei itse siedä minkäänlaista lähentelyä vierailta ihmisiltä. 

Laulajat Leif Lindeman ja Anneli Mattila olivat myrskyn silmässä Lindemanin tartuttua Mattilaa takamuksesta keikkatiimellyksen yhteydessä. Kohun jälkipuinti käytiin suorassa EVS-lähetyksessä.

Suorassa lähetyksessä esiintynyt Suvi Teräsniska kertoi, että ei ole joutunut kollegoidensa ahdistelun kohteeksi, mutta yli-innokkaat fanit ovat lähennelleet häntä. 

– En missään nimessä ole kokenut lähentelyä kollegalta, mutta onhan niitä tilanteita ollut, kun keikkojen jälkeen joku humaltunut yli-innokas fani tulee iholle. Silloin kyllä särähdän. Olen sen tyyppinen ihminen, että sanon kyllä heti, jos joku vieras ihminen lähentelee, Suvi Teräsniska sanoi Tuomas Enbusken haastattelussa. 

Äitiyslomalle jäävä Suvi Teräsniska myös esiintyi lähetyksessä. Suvin esiintymisen voit katsoa alta.

Mikä Leif Lindemanin kähmintäkohu?

Iskelmälaulaja Anneli Mattila julkaisi eilen torstaina illalla Facebookissa kirjoituksen, jossa hän syyttää kollegaansa Leif Lindemania takapuolensa kourimisesta laivakeikalla.

– Hän kouri väkisin ennen keikkaa takapuolestani kahteen otteeseen, Mattila kirjoitti.

Lindeman totesi MTV.fille perjantaina aamupäivällä, että hän ei missään vaiheessa tarkoittanut loukata Mattilaa.

– Tilanne oli se, että Annelin bändi oli tulossa pois lavalta ja me olimme menossa sinne. Tein sen ihan huumorilla, mutta tarkoitus ei ollut loukata tai kähmiä. Olen todella pahoillani, Lindeman pahoittelee.

Myöhemmin perjantaina Mattila julkaisi Facebook-sivullaan uuden tekstin, jossa hän kertoo, että hän on vastaanottanut anteeksipyynnön kollegaltaan. 

Enbuske, Veitola & Salminen -talk show perjantaisin kello 21 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja