Elina Gustafsson ottaa kantaa Yökylässä-jaksosta syntyneeseen kohuun: "Kuulin huhua, että..."

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström käyttävät samaa hammasharjaa – näin he perustelevat päätöstään 0:40
Katso koko hammasharjakeskustelu videolta!

Toimittaja Maria Veitolan ohjelmassa Yökylässä Maria Veitola paljastui, että Elina Gustafsson ja Ansku Bergström käyttävät samaa hammasharjaa.

Ex-nyrkkeilijä  Elina Gustafsson ja tanssinopettaja Ansku Bergström  toivottivat toimittaja  Maria Veitolan tervetulleeksi kotiinsa yökylään Yökylässä Maria Veitola-ohjelman kahdeksannen kauden kuudennessa jaksossa. He kertoivat muun muassa pesevänsä hampaansa samalla hammasharjalla, koska käytäntö on vain mennyt siihen pisteeseen. Gustafssonin mukaan se on erityisen kätevää reissussa, kun ei tarvitse ottaa mukaan kuin yksi hammasharja.

Gustafsson kertoi Instagramissa 23. maaliskuuta, että hän on kuullut heidän yökyläilyjaksonsa herättäneen sosiaalisessa mediassa pienimuotoisen kohun.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kuulin huhua, että olisi jotain paskamyrskyn tynkää somessa meidän Yökylässä jakson tiimoilta. Päätin hieman tutustua aiheeseen ja löysinkin Facebookista mitä hulvattomimpia kommentteja meidän lehtijuttujen alta. Otin hyvän asennon frendien luona ja aloin lukea parhaimpia kirjoituksia ääneen ja naurettiin. Vastaan yleisesti: joo, meillä on yhteinen hammasharja, mutta en mä kyllä kenenkään muun hammasharjalla pesisi. Toistemme likaisia alushousuja ei olla vielä käytetty, eikä pyyhitty samaan vessapaperiin. Mä en yritä olla poika, mut syntinen lespo kyllä, Gustafsson vastaa sosiaalisen median spekulointeihin.

Hän myös painottaa, että jos toisten ihmisten pussaileminen saa jollekulle pahan olon, niin hän suosittelee kääntymään terapeutin puoleen.

– Kolmen kimppaa ei yökylän aikana ollut. Oman tulkinnan mukaan Maria ihan viihtyi kanssamme ja meillä oli kivaa, vai oliko Maria Veitola, Gustafsson kysyy nauruhymiöiden kera.

Hänen mielestään kuitenkin Instagramin puolella käyttäydytään sivistyneemmin ja pariskunta on saanut todella hyvää palautetta jaksostaan.

Gustafsson päättää kirjoituksensa huomioon siitä, että vaikka eräs hammaslääkäri tyrmäsi Gustafssonin ja Bergströmin saman hammasharjan käytön, niin hän sai viestiä toiselta hammaslääkäriltä, joka myös pesee kumppaninsa kanssa hampaat samalla harjalla.

Veitola vastasi Gustafssonin kysymykseen siitä, oliko heillä mukavaa yhdessä.

– Mä viihdyin tosi, tosi hyvin. Ihanaa oli päästä hetkeksi teidän rakkauskuplaanne. Myötäilo paras ilo, Veitola kirjoitti julkaisun kommentteihin.

Bergström on kommentoinut julkaisua huvittuneeseen sävyyn.

– Juu onneksi jäi vielä paljon paljastamatta, hän kirjoitti.

Gustaffson ja Bergström rakastuivat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kulisseissa vuonna 2021.

Ylhäältä olevalta videolta näet koko hammasharjakeskustelun.

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Katso myös Veitolan toinen sarja Veitola.doc MTV Katsomosta! Sarja alkaa MTV3-kanavalla 27.3. klo 22:35.

Lue myös:

    Uusimmat