Mainos

Suvi Teräsniska muistelee koskettavassa kirjoituksessa Olli Lindholmia: "Kuolema erottaa, mutta onneksi myös yhdistää"

Suvi Teräsniska julkaisi koskettavan kirjoituksen koskien ystäväänsä ja mentoriaan, Yö-yhtyeen menehtynyttä keulakuvaa, Olli Lindholmia.

Iskelmätähti Suvi Teräsniska julkaisi Instagram-tilillään koskettavan päivityksen koskien Olli Lindholmia

– Viikonloppu osoitti mulle, millaiseen perheeseen olen saanut kuulua 13 vuotta. Olli osasi haalia ympärilleen vain hyviä ihmisiä. Olen saanut näiden vuosien aikana tavata heitä kymmenittäin, mutta tuntuu että toisen mokoman olen tavannut viimeisen 3 kk:n aikana, Teräsniska kirjoittaa.

– On ollut uskomatonta huomata, kuinka helppoa on ollut lähestyä tuntemattomia, uusia tuttavuuksia, koska on voinut luottaa siihen, että nämä ovat varmasti parasta A-luokkaa. Kuolema erottaa, mutta onneksi myös yhdistää. Tämä tarina sai hienon päätöksen, Olli sai arvoisensa muistotilaisuuden ja me kaikki saimme tehdä surutyötä taas hieman eteenpäin.

Teräsniska kokee, että Ollin lähipiirissä kasvaminen on ollut hänelle hänen tähänastisen elämänsä hienoimpia asioita.

– Yö-perheeseen kuuluminen on ollut elämäni hienoimpia asioita, olen saanut vastuuta ja mahdollisuuksia enemmän kuin olisin ikinä osannut toivoa. Kiitos Olli, kiitos Yö. Kiitokset tälle yhteisölle, ihmisille lavalla ja taustajoukoissa. Onnea on ystävyys ja kauniit muistot 

 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja