Suvi Koposen raskaus etenee mallikkaasti – esittelee pyöristynyttä vatsaa bikinikuvassa

Suomalaisen huippumalli Suvi Riggsin (o.s. Koponen) vauvavatsa on pyöristynyt somasti.

Mallikoulu-ohjelman vuonna 2005 voittanut Suvi Riggs (o.s. Koponen) odottaa ensimmäistä lastaan yhdessä puolisonsa Tyler Riggsin kanssa.

Riggs, 28, julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa bikineissä ja pyöristynyttä raskausvatsaansa esitellen.

– Vatsa ja uima-allas, Suvi kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Hän on lisännyt mukaan aihetunnisteen SoberInVegas eli "selvänä Vegasissa". Tästä voi päätellä tulevan äidin nauttivan auringosta Las Vegasissa.


Suvi Riggs kertoi raskausuutisen herkällä Instagram-kuvalla elokuun alkupuolella. Kuvatekstissä hän kertoi, että samana päivänä vietettiin pariskunnan hääpäivää.

– Neljä vuotta sitten tänään menin naimisiin upeimman ihmisen kanssa, mitä tältä planeetalta löytyy, tässä samassa mekossa. Luulen, että se on vain kutistunut. Hyvää vuosipäivää Tyler, en malta odottaa tätä uutta lukua yhdessä kanssasi! hän kirjoitti.

Mallitoimisto Paparazzin toimitusjohtaja Laila Snellman vahvisti uutisen MTV.fille. Snellman sanoi uskovansa, että Koposen mallinura vain paranee lapsen saamisen myötä.

– Tällainen vaikuttaa aina vain positiivisesti. Onhan muillakin huippumalleilla lapsia, Snellman hymähti.

– Luonnollisesti tulee tauko, mutta elämä ja ura jatkuvat. Suvin tuntien hän tulee nopeasti kuntoon ja hän on rakentanut niin vankat suhteet, että eiköhän ura vaan parane lapsen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat