Mainos

Suuttuvatko miehet koskaan toisilleen oikeasti? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

”Suuttuvatko miehet koskaan toisilleen oikeasti? Naiset pitävät ystävilleen mykkäkouluja harva se päivä, mutta mieskaverukset joko välttelevät kinan aihetta tyystin tai lyövät kättä päälle viidessä minuutissa – oli kyse sitten kaverin exän vikittelystä tai jostain vakavammasta. Eivätkö miehet koskaan suutu???” kyselee Maikku76.

Näin miehet vastasivat:

"Nyt kun otit asian puheeksi, niin eipä me kai sitten taideta suuttua – tai voidaan suuttua ja raivota ihan kunnollakin ja välillä näkee keskenkasvuista martsaamista, mutta asiat pyritään silti selvittämään mahdollisimman nopeasti pois alta, ettei jää mikään kaivelemaan. Sama pätee itselläni parisuhteessakin. Kaikki pitää puhua ja selvittää samantien! Mitään ei voi edes nukkua yön yli. Eikä todellakaan mitään idioottimaisia mykkäkouluja ja kyräilyjä. Aivan käsittämätöntä ajan ja energian haaskausta!"
– 38, naimisissa 

"Totta kai suuttuu ja sellaiset jäbät, jotka eivät kunnioita toisiaan häipyvät kaverilistoilta. Ne ei sitten enää ole kavereita."
– 46, parisuhteessa

"Hyvä Maikku76, miehet kyllä suuttuvat, mutta pääsevät asioista yli paljon helpommin kun naiset, jotka kokemukseni mukaan ylianalysoivat kaikkea ja toisekseen joskus vain on niin sanotusti pakko vain "suck it up", jotta elämä jatkuu.. Tai sitten kaveruus loppuu ja se on kallis hinta jostain pikkujutusta, kuten existä tai jotain. Asia erikseen ovat nämä niin kutsutut mielensäpahoittajat, jotka eivät osaa laskea menemään asioita/tapahtumia."
– 46, naimisissa.

"Milloin olet tavannut miehen, joka ei suutu koskaan? Itselläni on kyllä erittäin pitkä pinna, mutta tiettyjä aiheita minäkään en siedä ja, varsinkin jos lähdetään haukkumaan jotakuta läheistäni, niin pinna loppuu yllättävän nopeasti. On ollut hetkiä, kun asiat sovitaan vähän ajan kuluttua mutta toisaalta on myös tapauksia, joiden kanssa ei ole palattu samaan tilaanteeseen, jossa oltiin lähtiessä. Ei siitä puhumalla selviä kovin helposti, jos valitsee aiheensa täysin väärin. Henkilökohtaisesti exän vikittelyt eivät kiinnosta, pidän jo omaa pesäeroa niihin tapauksiin, mutta potentiaalisen tyttöystävän haukkuminen h:lla alkavalla sanalla saisi kyllä sen verran kiehahtamaa,n ettei siinä ole hauskaa kellään. Siinä saakin pyydellä anteeksi jo pienen tovin eikä ”se oli vain vitsi” kelpaa saatika ”olin humalassa”. Jälkimmäisestä tiedän esimerkin enkä ole ihan varma, ovatko vieläkään puheväleissä. Siitä on kolmisen kuukautta."
– 34, sinkku

"Kyllä miehet suuttuu välillä toisilleen, mutta on totta, että sopivat sen aika nopeasti. Yleensä näissä tilanteissa riita on aiheutunut jostain pienestä asiasta, joten hyvät ystävykset osaa asian nopeasti sopia. Vakamammissa riidoissa olen kyllä nähnyt pahempaakin ja pahimmassa tapauksessa on vuosien ystävyys katkennut kokonaan ja ikuisesti. Miehillä on siis oikeastaan niin, että pienemmistä ei jaksa taistella ja vakavissa riidoissa välit katkeaa kokonaan."
– 38, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.