Mainos

Suuri räjähdys tuhosi talon ja kaupan Britannian Leicesterissä – "Talo romahti kuin pannukakku"

1:05

Massiivinen räjähdys tuhosi talon eilisiltana Britanniassa Leicesterin kaupungissa. Räjähdyksessä on kuollut ainakin neljä ihmistä. Asiasta uutisoivat muun muassa Reuters ja BBC. 

Britannian poliisi tiedotti myöhään sunnuntai-iltana, että se ei ainakaan toistaiseksi epäile tapaukseen liittyvän terroristista motiivia. 

Räjähdys tapahtui sunnuntaina iltaseitsemältä paikallista aikaa, eli kello 21 Suomen aikaa. Paikalle lähetettiin kuusi pelastuslaitoksen yksikköä.

Kuusi vietiin sairaalaan, kahden tila on kriittinen

Brittimedian mukaan räjähdyksessä tuhoutui ruokakauppa, jonka yläkerrassa oli asunto. Paikallisten mediatietojen tuhoutunut kauppa oli puolalainen ruokakauppa.

Poliisi vahvisti maanataiaamuna, että räjähdyksessä on kuollut neljä ihmistä. Poliisin mukaan useita ihmisiä on yhä sairaalahoidossa räjähdyksen vuoksi. Poliisi sanoo, että uhrien etsintä tapahtumapaikalta jatkuu yhä ja kuoluonuhrien määrä saattaa vielä nousta.

 BBC kertoo, että Carlisle Street ja osa Hinckley Roadista on suljettu. Poliisi pyytää ihmisiä välttämään aluetta. 

Leicesterin pelastulaistoksen edustaja kertoo BBC:n haastattelussa, että etsinnät tapahtumapaikalla jatkuvat. Kaksikerroksinen rakennus oli romahtanut hänen mukaansa kuin pannukakku.

26.02.2018 klo 10.22. Juttua on päivitetty: Lisätty päivitetty tieto kuoluonuhreista ja loukkaantuneista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.