Sutattu lappu paljasti – Kimi Räikkösen ainoa ennustus F1-kaudesta oli täysi napakymppi

F1-sarja on julkaissut videon, jossa kuskit ovat käyneet Abu Dhabin GP:n alla läpi kautta edeltäneitä ennustuksiaan. Mukana olivat myös Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas.

Kaikkien kuskien oli tarkoitus tehdä kolme ennustusta sesongista. Räikkönen ei tosin tuntunut muistavan koko asiaa, kun hänelle kerrottiin asiasta.

– Ennustus mistä? hämmästeli suomalainen.

Lopulta selvisi, että Räikkönen tarjosi vain yhden ennustuksen, joka ei ollut sieltä vaikeimmasta päästä. Sutattuun pahviin oli laitettu ykköseksi "Mersu".

– Siinä lukee Mercedes suomeksi, vakuutti Räikkönen.

– Kakkoseksi ja kolmoseksi en laittanut mitään. Olin siis oikeassa. Mikä yllätys, jatkoi suomalainen.

Racing Pointin Sergio Perez onnistui todella hyvin omissa arvioissaan. Meksikolainen uskoi olevansa kolmesti palkintopallilla (todellisuudessa kahdesti), kuudes MM-sarjassa (todellisuudessa neljäs), neljäs valmistajien MM-sarjassa (oikein) ja voittavansa yhden kisan (oikein).

Valtteri Bottaksen ennustajan lahjat eivät puolestaan tänä vuonna olleet kohdallaan.

– Ei tämä mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Sanoin voittavani mestaruuden, luki Bottas videolla.

Sen lisäksi Bottas ennusti Vietnamin olevan positiivinen yllätys. Koko Vietnamin osakilpailu jouduttiin lopulta perumaan koronapandemian vuoksi.

Bottaksen kolmas ennustus oli, että Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff rikkoo pöydän kolme kertaa. Nastolalaisen mukaan Wolff ei ollut tällä kaudella onnistunut lyömään yhtään pöytää hajalle.

– Ehkä niitä (pöytiä) on päivitetty, ja ne ovat vahvempia, pohti Bottas ja repi lapun riekaleiksi.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat