Susan Sarandon muistelee viimeistä keskustelua ex-rakkaansa David Bowien kanssa – "Sanoimme asioita, joiden piti tulla sanotuksi"

Sarandon ja Bowie seurustelivat salassa 80-luvun alussa.

Näyttelijä Susan Sarandon ja muusikko sekä näyttelijä David Bowie tähdittivät vuonna 1983 yhdessä elokuvaa nimeltä The Hunger.

Noihin aikoihin pari oli suurelta yleisöltä salaa rakastavaiset myös tosielämässä, kertoo Huffpost.

Eronsa jälkeen Sarandon ja Bowie eivät pitäneet mitenkään tiiviisti yhteyttä, mutta saivat kuitenkin juteltua vielä juuri ennen Bowien kuolemaa vuonna 2016.

Löysivät toisensa juuri ennen Bowien kuolemaa

Sarandon kertoo brittiläiselle You Magazinelle tavanneensa Bowien viimeistä kertaa joulukuussa 2015 miehen musikaalin, Lazaruksen ensi-illassa New Yorkissa.

– Sanoimme asioita, joiden piti tulla sanotuksi, Sarandon kertoo viimeisestä parista kuukaudesta ennen Bowien kuolemaa.

Tapaamisen jälkeen Bowie soitti vielä kertaalleen Sarandonille.

Sarandonin omaksi harmiksi keskustelun yksityiskohdat ovat vahvasti hämärän peitossa.

– En nukkunut kunnolla, joten otin melko vahvan unilääkkeen. Näin unta, että David soitti minulle ja kävimme keskustelun. Myöhemmin ajattelin, että soittiko hän todella minulle.

Tarkistettuaan puhelimensa Sarandon sai vahvistuksen unelle: Bowie oli todella soittanut hänelle. Sitä, mistä he puhuivat, hän ei muista.

Bowie kuoli viikko puhelun jälkeen maksasyöpään.

"Hänen oli tarkoitus olla juuri Imanin kanssa"

Aikaisemmissa haastatteluissa Sarandon on antanut ymmärtää, että hänen ja Bowien suhde oli melko vakava, mutta päättyi, koska Bowie olisi halunnut perheen Sarandonin kanssa. Sarandon eli tällöin kuitenkin siinä uskossa, ettei voisi saada lapsia. 

Bowie meni lopulta vuonna 1992 naimisiin supermalli Imanin kanssa ja sai tämän kanssa tyttären.

– Hänen (Bowie) oli selkeästikin tarkoitus olla juuri Imanin kanssa. Olen edelleen yhteyksissä hänen (Iman) kanssa, Sarandon kertoo.

Katso myös: Rocklegenda David Bowien elämää ja uraa muisteleva kooste

Rocklegenda David Bowie on kuollut 2:45

Lue myös:

    Uusimmat