Mainos

Surusta juhlaksi! 3-vuotiaalle pikkutytölle järjestettiin hautajaiset, jollaisia kukaan ei osannut odottaa

Vanhemmat eivät halunneet heidän tyttärensä poistuvan tästä maailmasta surun ympäröimänä, vaan he päättivät kääntää kärsimyksen iloiseksi juhlaksi. 

Oman lapsen kuolema on tuskallista kaikille vanhemmille. Kolmevuotiaana menehtyneen pikkutytön vanhemmat JayJay ja Feliz Lucas päättivät kuitenkin kääntää tuskan juhlaksi ja järjestää tytölle ikimuistoiset hautajaiset, joiden tarkoituksena olisi juhlia tytön lyhyttä, mutta sitäkin urhoollisempaa elämää.

Tyttö poistuisi maailmasta ilon saattelemana

Lempinimellä Rohkea-Caitie kutsuttu tyttö oli häviämässä taistelua harvinaista verisyöpää vastaan, kun vanhemmat ymmärsivät jotain suurta. Vaikka vanhemmat olivat surunmurtamia siitä, että tytön elämä päättyisi aivan liian nopeasti, he eivät kuitenkaan halunneet tytön viimeisten hetkien olevan täynnä murhetta. Vanhemmat järjestivätkin tytölle sairaalassa erilaisia juhlia, ennen kuin olisi liian myöhäistä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tästä samasta syystä johtuen he halusivat myös Catien hautajaisten sujuvan mahdollisimman iloisissa merkeissä. 

Kun tyttö menehtyi pitkän taistelun uuvuttamana, vanhemmat kielsivät sukulaisia lähettämästä suruvalitteluita. He toivoivat saavansa sen sijaan onnitteluviestejä, joissa iloittaisiin tytön mahtavasta elämästä. 

Vanhemmat järjestivät tyttärelleen myös hautajaiset, joita kovin moni juhlavieras ei taatusti olisi osannut odottaa. Juhlapaikka oli koristeltu vaaleanpunaisilla ilmapalloilla ja tytön ruumis kuljetettiin morsiamen tavoin alttarille. 

Juhlavieraat olivat todella liikuttuneita, ja isän mukaan juhlan yhtenä tarkoituksena oli muistuttaa vieraita siitä, kuinka paljon heidän pieni tyttärensä oli vaikuttanut heidän elämäänsä. 

Perheen julkaisema Facebook-video osoittaa, että hautajaiset olivat jotain aivan muuta kuin perinteiset. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Faithit

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.