Surullisen kaunis Kristen Stewart näyttäytyi ensimmäistä kertaa suhdekohunsa jälkeen

Puolisoaan pettänyt Kristen Stewart näyttäytyi ensimmäisen virallisen kerran eronsa jälkeen julkisuudessa Toronton filmifestivaaleilla.

Twilight-elokuvien unelmaparin toinen osapuoli, pettämisestä kiinni jäänyt Kristen Stewart, 22, on pakoillut julkisuutta eronsa ja pettämiskohunsa jälkimainingeissa. Kun Robert Pattinson, 26, näyttäytyi voitokkaasti odotetun Cosmopolis-elokuvansa tiimoilta, ei Stewartia nähty edes uusimman On The Road -elokuvansa ensi-illassa Lontoossa. Nyt nainen kuitenkin otti osaa ensimmäisen kerran eronsa jälkeen punaisen maton tapahtumaan Toronton filmifestivaaleilla Kanadassa.

Zuhair Muradin paljastavaan brodeerauskuvioituun pitsimekkoon sonnustautunut näyttävä nuori nainen ei jäänyt seinäruusuksi tapahtumassa, vaan hurmasi niin paparazzit kuin paikalle saapuneet fanitkin surullisen kauniilla ulkomuodollaan. Osa tapahtuman ulkopuolelle saapuneista Twilight-faneista oli odottanut idolinsa tapaamista varhaisesta aamusta myöhäisiltaan. Stewartin kerrotaan pysähtyneen antamaan nimikirjoituksensa fanille, jonka kyltti julisti: "Lahjakas, kaunis, voimakas ja rohkea. Me seisomme rinnallasi ikuisesti, Kristen!"

Vakavana pysytelleen naisen on kerrottu mediassa jännittäneen ensimmäistä esiintymistään niin paljon, ettei yöunista ole tullut mitään. Uutiset kertovat hänen eläneen viime ajat lähinnä tupakalla ja energiajuomilla – ei siis ihme, jos kuvankauniin naisen kasvot näyttivät normaalia kapeammilta. Sydänsuruinen Stewart piti kuitenkin kiinni ylväästä ulkomuodostaan pitkät tummat hiukset ylös, pois kasvoilta, vedettyinä.

Lue myös:


Kuvat: Splash News, Getty Images

Lähteet: The Hollywood Reporter, HollywoodLife, Daily News NY

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja