Stewartin pettämisestä ronskia huumoria VMA-gaalassa

Koomikko Kevin Hart otti puheeksi Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin välirikon MTV Video Music Awards -gaalassa.

MTV Video Music Awards -gaalaa eli VMA-gaalaa juhlittiin torstai-iltana Los Angelesissa. Gaalan juontanut jenkkikoomikko Kevin Hart päätti yllättäen nostaa kissan pöydälle ja otti juonnoissaan esiin maailmalla kohutun pettämisen.

Twilight-tähtien rakkauteen tuli särö kesällä, kun tieto Stewartin syrjähypystä levisi maailmalle. Stewart petti Robert Pattinsonia ohjaaja Rupert Sandersin kanssa. Naimisissa oleva Sanders ohjasi Lumikki ja metsästäjä -elokuvan, jossa Stewart näytteli.

– Kaikki ovat Kristen Stewartille vihaisia hänen tekemästään virheestä. Hän teki virheen, entä sitten? Se on jo mennyttä, antakaa hänen olla. Tarkoitan siis sitä, että me kaikki teemme joskus virheitä.

Hart heitti tilanteesta myös ronskia huumoria miettimällä, kuuluisiko lumikin seitsemän kääpiön joukkoon nyt myös muun muassa petturi-niminen kääpiö.

Hart vakuutti tekevänsä myös itse virheitä, muun muassa illan juonnoissaan. Samalla hän käänsi puheensa humoristisempaan suuntaan muistelemalla VMA-gaalassa aiemmin nähtyjä mokia ja virheitä.

Madonna meni ja suuteli Britney Spearsia,Kanye West ryntäsi lavalle ja keskeytti Sasha Cohen Baronin Brunon show’n. Sekin oli virhe, että Russel Brand sai juontaa tämän gaalan – vielä kahdesti! Hart nauratti yleisöä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat