Suri Cruise pääsi leikkimään tavislasten kanssa

Kuusivuotias Suri Cruise oli onnensa kukkuloilla päästessään elämään normaalien lasten elämää leikkipuistossa.

Suri Cruisen elämä on kokenut isoja mullistuksia kesän aikana. Surin vanhempien Tom Cruisen ja Katie Holmesin avioliitto tuli päätökseensä, jonka myötä myös pikku-Surin elämä on muuttunut rutkasti.

Intohimoinen skientologi Tom Cruise oli rajoittanut tyttärensä elämää tiukasti kirkon ohjeiden mukaan, mutta miehestään eron ottanut Katie Holmes ei halunnut tytärtään kasvatettavan erikoiseksi leimatun uskonnon ohjeiden mukaisesti.

Avioeron myötä myös Surin elämään ovat tulleet normaalin pikkulapsen tilanteet ja tapahtumat, kuten leikkiminen samanikäisten lasten kanssa normaalissa leikkipuistossa.

Katie Holmes vei pikkutyttönsä maanantaina Brooklynissä, New Yorkissa, sijaitsevaan leikkipuistoon, jossa Suri leikki normaalien lasten kanssa. Iloisesti hymyillyt Suri ei pystynyt peittelemään innostustaan, kun pääsi keinumaan muiden lasten kanssa samaan keinuun leikkipuistossa.

Myös Katie Holmes oli kuin kuka tahansa perheenäiti farkuissaan ja kauluspaidassaan seuratessaan silmäteränsä leikkejä. Ainoastaan kasvoilla olleet isot aurinkolasit antoivat muille vanhemmille vinkkiä siitä, että kyseessä oli tämän kesän suurimman viihdeuutisen aiheuttanut nainen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat