Suppilovahveroilla täytetyt silakkapihvit

(Viidelle)

  • Täyte:
  • 250 g suppilovahveroita
  • 50 g sipulia
  • kermaa
  • suolaa
  • valkopippuria
  • kirveliä
  • 1 kg silakkafileitä
  • ruisjauhoja
  • voita paistamiseen

Kuullota sipulit ja sienet. Lisää vähän kermaa ja mausta suolalla, valkopippurilla ja kirvelillä maun mukaan. Silakkafileet kuivataan, käännellään ruisjauhoissa ja paistetaan voissa. Täyte väliin paistamisen jälkeen. Toinen tapa on täyttää fileet ensin ja kypsentää pihvit sitten uunissa.

Tarjotaan perinteisen perunamuusin tai juuresmuusin kera. Viimemainittuun tarvitaan 800 g perunaa, 200 g porkkanaa, 100 g lanttua sekä voita ja maitoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja